Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van olyan maszk, ami véd a...

Van olyan maszk, ami véd a dohányfüsttől?

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 07:02
 1/7 anonim ***** válasza:

A tuzoltok legzojen nem megy at a fust mert az kulon légzőkör. Mas maszk nincs sztem, csak ezek amit a bringasok is hordanak.

Hol akarnad hordani?

2016. dec. 13. 07:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Otthon, mikor anyameknal vagyok. Az egesz csalad dohanyos rajtam kivul, es mindenki a lakasban dohanyzik. Meg soha nem lattam oket cigi nelkul, en pedig 1-2 levegovetel utan mar durvan kikopom a tudomet es elmegy a hangom.
2016. dec. 13. 08:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez teljes védelmet nyújt

[link]

2016. dec. 13. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem h egesz nap maszkban fogsz ulni otthon. Abbol h a szuleid a lakasban bagoznak, ott ahol esznek es alszanak abbol kovetkeztetek h nem egy iskolazott nepseg. Es igy akkor toleralni sem fogjak h maszban fogsz ulni kozottuk.

De ertheto is, mert eleg buta otlet ;)

2016. dec. 13. 12:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy ki mennyit sziv es hol, nem iskolazottsag kerdese (sajnos, mert ha igy lenne, akkor egyik csaladtagom sem dohanyozna). En abban nottem fel, hogy mindenki mindenhol dohanyzott, ha nem tetszik, akkor kimehetek en a hidegbe! Nyilvan ezt ok dohanyoskent maskepp latjak, en nem eszem a dohanyos kajabol, ami a hamutarto mellett keszul. Amugy sem ehetek semmi cukrosat es feherliszteset. Sal, sapka, haj es a tobbi is szagos, de azt legalabb lehet mosni. Nem otthon lakom, mellesleg van sajat eletem es munkam, igy nem egesz napokat vagyok kozottuk. Tobbek kozt a cigi volt az egyik igen nyomos ok a koltozesre. Telen kivul maskor nem gond, mert van szelloztetes, de ilyenkor nagyon gaz. Nem egy okos felfogas reszukrol, de megvaltozni nem fognak. Anyam es apam is tinikora ota szivja, tesom az elmult 10 evben szokott ra. Mindannyian lancdohanyosok, de tesom meg kimegy az udvarra.
2016. dec. 13. 13:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as! :D
2016. dec. 13. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a dohányfüst egy eléggé apró molekula, tehát nagyon nehéz megszűrni. Maximum valamilyen aktívszenes szűrővel tudnám elképzelni, bár nekem még nem sikerült megtalálni a megfelelő 3M-es filtert. Pedig sokat kipróbáltam, de a füstöt maximum oxigénpalackal tudod ellensúlyozni. Javaslom, hogy költözz el. Amúgy is borzasztó látvány egy rákban haldokló ember. :(
2016. dec. 13. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!