Ez tényleg crack volt?
Tegnap este vettem egy gram cracket kb 1 nap alatt elszivtam de mindig először tiszta depressziós, ideges lettem tőle utána meg felpörögtem utána megint levoltam törve mintha hisztiznék. Én elhatároztam hogy ilyen többet nem kell mert csak ideges leszek tőle.
És még mindig mintha bennem lenne ez a görcs.
Engedd el. Ha nincs több éves, ismeretségen alapuló kapcsolatod akkor ebben az országban már nincs heroin, crack, eki, speed, kokain. Fű az még talán széles körben.
Helyette van. Biofű, MDPV, zene, bika... már követni se lehet.
2010 nyara óta ez a helyzet, amikor megjelent a Kati, pár hónapra rá a biofű. Mi hülyék meg néztünk hogy"hú ez milyet ad ba.meg" meg "ezt úgysem lehet kimutatni" "de komoly a postás hozza"
Talán akkor még nem volt ennyire durván retek mindegyik. Meg volt még némi régi cuccokhoz hasonló hatás. 5 éve nincs személyes tapasztalatom, de én úgy látom, hogy már semmi flash csak mint akik idegméregtől kifeküdtek.
A Crackelés egy folyamat (a hevítős témánál mikor belélegzed a gőzt)
vaszleg kristálymet volt, de hogy abból is milyet kaptál itthon...
Ha jól tudom általában aksisavból meg ilyesmiből gyártják életveszélyes körülmények között, amúgy nagyon dúrva függőséget okoz és egyre jobban leépít. Kb életveszélyes minden szívás. De amúgy nagyon megnyugtató hogy fogalmad nincs róla mit toltál, csak hogy szarul vagy tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!