Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez tényleg crack volt?

Ez tényleg crack volt?

Figyelt kérdés

Tegnap este vettem egy gram cracket kb 1 nap alatt elszivtam de mindig először tiszta depressziós, ideges lettem tőle utána meg felpörögtem utána megint levoltam törve mintha hisztiznék. Én elhatároztam hogy ilyen többet nem kell mert csak ideges leszek tőle.

És még mindig mintha bennem lenne ez a görcs.

2021. márc. 2. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Tevexar
2021. márc. 2. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenkire máshogy hat
2021. márc. 2. 21:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Kidobtam az ablakon 5 ezer ftot mikor elszívtam a negyedét nem hatott a felét elszivtam akkor éreztem hogy felvagyok pörögve utána megint elszivtam az egészet és most tiszta ideg vagyok valamiért
2021. márc. 2. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet kapni krekket? Aszittem az csak amcsiba van...
2021. márc. 2. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Engedd el. Ha nincs több éves, ismeretségen alapuló kapcsolatod akkor ebben az országban már nincs heroin, crack, eki, speed, kokain. Fű az még talán széles körben.

Helyette van. Biofű, MDPV, zene, bika... már követni se lehet.

2010 nyara óta ez a helyzet, amikor megjelent a Kati, pár hónapra rá a biofű. Mi hülyék meg néztünk hogy"hú ez milyet ad ba.meg" meg "ezt úgysem lehet kimutatni" "de komoly a postás hozza"

Talán akkor még nem volt ennyire durván retek mindegyik. Meg volt még némi régi cuccokhoz hasonló hatás. 5 éve nincs személyes tapasztalatom, de én úgy látom, hogy már semmi flash csak mint akik idegméregtől kifeküdtek.

2021. márc. 2. 22:34
 6/9 A kérdező kommentje:
11 óra van, és nem tudok aludni egy senkinek érzem magam. Ilyen még soha nem volt velem nincs kedvem senkivel se beszélni mintha antiszociális lennék.
2021. márc. 2. 23:07
 7/9 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
Inkább kristály lehetett az. A crack az USA-ban is csak a csövik között van elterjedve, szerintem Magyarországon soha nem is volt.
2021. márc. 3. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen a ledzsalója neki:/
2021. márc. 3. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:

A Crackelés egy folyamat (a hevítős témánál mikor belélegzed a gőzt)

vaszleg kristálymet volt, de hogy abból is milyet kaptál itthon...

Ha jól tudom általában aksisavból meg ilyesmiből gyártják életveszélyes körülmények között, amúgy nagyon dúrva függőséget okoz és egyre jobban leépít. Kb életveszélyes minden szívás. De amúgy nagyon megnyugtató hogy fogalmad nincs róla mit toltál, csak hogy szarul vagy tőle.

2022. aug. 28. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!