Ki akarom próbálni a cigit, lehet belőle bajom?
Figyelt kérdés
23 vagyok és életemben egyszer szívtam talán bele először egy cigarettába mikor gyakorlaton voltunk talán valami fekete szegfűszegeset ami egészen jó volt bár utána se szoktam rá, pedig majdnem egy felet elszívtam, persze egy száltól még nem szokik rá az ember. De nem vagyok dohányos, nem vonzott, hogy igent mondjak ha valaki megkínál vele, nem megyek be magamtól dohány boltba venni de valamiért mostanában rám jött az, hogy legalább egy szálat szeretnék kipróbálni. Az első óta legalább eltelt 8 év. Szerintetek egy szál cigitől vagy egy doboztól lenne bajom vagy akár rászokhatok ha előtte se kívántam? Vannak amúgy ilyen különleges cigaretták mint régen volt ez a szegfűszeges?2021. febr. 28. 20:54
11/13 anonim válasza:
#10 Kudzu gyökeret próbáltad már?
12/13 anonim válasza:
#11 Nem próbáltam. Meg ilyenek tapaszokkal sem próbálkozok, mert elvileg nem érnek semmit. Erről viszont még nem hallottam, te használtad?
13/13 anonim válasza:
#12 Nem, de sokan dicsérik, illetve kutatásokban is igazolni tudták a jótékony hatását a függőségek feloldásában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!