Ki akarom próbálni a cigit, lehet belőle bajom?
Hülyeséget akarsz csinálni. Mivel több tucat különböző méreg+ addiktív drog van benne, így nem mondhatom azt, hogy nem lesz bajod.
Pont most halt COPD-be aki megvette a házunkat korábban. Ez egy olyan tüdőbetegség, ami szinte csak dohányosokat sújt.Nem egy kellemes halál az.
2-esnek igaza van.
Én is így kezdtem. Aztán "észre sem vettem", s évek alatt felmentem két dobozra. Sok év után, nagyon nehezen sikerült leszoknom, majd jött egy krízishelyzet, s visszaálltam. Most napi 1 doboznál tartok.
Ha képes vagy megállni a további dobozokat, szerintem nyugodtan megpróbálhatod. Nekem az egész "dohányos pályafutásom" 3 hónap alatt 3 doboz volt. Nem akartam rá pénzt kidobni, aztán később már nem is akartam szívni, csak akkor kíváncsi voltam.
Az a szegfűszeges pedig a Djarum Black, amit Magyarországon kizárt, hogy találsz.
Én nagyon kérlek téged hogy ne tedd! Ne mesélj be magadnak semmit hogy miért akarod kipróbálni meg, hogy biztos jó lesz stb... Ne szokj rá, mert később iszonyat nehéz lesz leszokni.
Mellesleg rohadt sokba van főleg ha dobozosan veszed tavasszal már majdnem 2000 ft lesz egy doboz ha jól értettem, drágulni fog. Biztos erre akarod költeni a pénzed?
(Üdv: Egy leszokni próbáló(vagy inkább vergődő))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!