Dohányzától vagy Covidtól köhöghetek?
Figyelt kérdés
Fél éve kezdtem el dohányozni, és pár napja köhögök. Semmi más bajom nincs, nem vagyok fáradt se. 25 éves vagyok.2021. febr. 13. 19:02
1/7 anonim válasza:
Es mas betegseg szoba sem johet?
2/7 anonim válasza:
Dohányzástól fél év alatt nem kezdődik el a köhögés. Ahogy köhögni sem csak covidtól lehet. Eddig is köhögtek az emberek így tél magasságában. Túl sok indexet olvasol, aztán fosol mint az állat.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van... csak azért gondoltam arra, mert ha pl meg vagyok fázva, akkor folyik az orrom, kapar a torkom stb.
2021. febr. 13. 19:13
4/7 anonim válasza:
Fél év dohányzás után köhögök, úgyhogy az nem igaz hogy ennyi idő után nem lehet
5/7 anonim válasza:
Eddig is volt már olyan, hogy köhögtél más tünetek nélkül. Csak most jobban odafigyelsz az ilyesmire.
7/7 anonim válasza:
Én már 3 mp dohányzás után köhögtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!