Az orvos azt mondta szokjak le a cigiről, de nem megy. Ebből lehet baj?
19 éves vagyok, 4,5 éve dohányzok. Elég gyakran szúr a szivem és sárga foltok jöttek ki rajtam.
A szivemről kiderült, hogy semmi baja. A flekkeket 4 orvos látta de fogalmuk se lehetett mi volt az.
A város legjobb orvosánál voltam, mondta hogy ez a vérkeringésem miatt van (a szivem gyakori szúrása és a foltok is).
Azt mondta tegyem le a bagót mert 2-3 éven belül rácseszhetek.
Szerintetek lehet bajom ha nem rakom le?
Egyszerűen képtelen vagyok rá, az igazat megvallva imádok cigizni és rá is vagyok szokva rendesem.
41: ha mindkét szülő bagózik, abból az összegből bizony bőven el lehet menni a horvát tengerpartra, vagy Ausztriába síelni!
De ez csak egy példa, ezer más hasznos célra is el lehet költeni azt a párszázezer forintot, mi esetleg nem látványos (mint a szélsőséges példa az autó), de a gyerekek/család számára HASZNOS.
More ebbű baj lesz.
A kérdező egyáltalán nem pénzügyi tanácsokat vár, pont ezért írta ki az egészség kategória alá. Egy mélszegény család akkor sem menne nyaralni, ha letenné a cigit, egy jól kereső pedig akkor is el fog menni nyaralni, ha havi 60 ezret költ el cigire. A kérdező az egészséggel kapcsolatos hatásokra kíváncsi.
#44!
Dehogy kíváncsi, akkor már rég beírta volna a google-be, hogy "dohányzás egészségkárosító hatásai". Egyébként elég nehéz elhinni, hogy a témáról egy 19 éves embernek nincs fogalma, mikor már általános iskolás gyerekeknek is tartanak erről órát. Vagy csak nézd meg mi van k#rva nagy betűkkel a cigisdobozra írva. Lelövöm a poént: nem az hogy "cigizz csak nyugodtan, semmi bajt nem okoz".
Szerintem neked kellene fejbe lőnöd magad.
Már is magyon látszik rajtad a beszükült látásodon hogy nagyon ártalmas a cigi.
De mit vársz ha úgyse fogadod meg senki tanácsát?
Szívjad nyugodtan, az orvos is és mindenki hülye akkor szerinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!