Az orvos azt mondta szokjak le a cigiről, de nem megy. Ebből lehet baj?
19 éves vagyok, 4,5 éve dohányzok. Elég gyakran szúr a szivem és sárga foltok jöttek ki rajtam.
A szivemről kiderült, hogy semmi baja. A flekkeket 4 orvos látta de fogalmuk se lehetett mi volt az.
A város legjobb orvosánál voltam, mondta hogy ez a vérkeringésem miatt van (a szivem gyakori szúrása és a foltok is).
Azt mondta tegyem le a bagót mert 2-3 éven belül rácseszhetek.
Szerintetek lehet bajom ha nem rakom le?
Egyszerűen képtelen vagyok rá, az igazat megvallva imádok cigizni és rá is vagyok szokva rendesem.
"Ebből lehet baj?"
"Szerintetek lehet bajom ha nem rakom le?"
SZERINTED?? Már ne is haragudj
Az orvos szerinted viccből mondta,hogy tegyed le?
Szerinted viccből mondta,hogy rácseszhetesz erre?
Szerinted kamu ez a sok cigizős,tüdőrákos felhívás?
Mellesleg meg még rohadt drágai is cigi. Számoljunk csak!
Vegyünk egy 1300 Ft-os cigit (aminek teljesen átlagos az ára).
Elszívsz napi 1 dobozzal.
1 év alatt hány Ft-ot is dobsz ki a cigire? Na??
474 500 Ft-ot. Igen.
De számolhatunk egy olcsó,gagyi cigivel is,ami 1000 Ft.
Ekkor is elszívsz egy év alatt 365 000 Ft-ot. Igen.
És mennyi mindent lehetne ebből csinálni,nem gondolod?
Egy 3. számolásnak meg egy minőségi cigit vegyünk,ami pedig 1570 Ft.
Ebben az esetben több mint félmillió forintot,pontosan 573 050 Ft-ot füstölsz el egy év alatt.
Tehát a cigi sehogy sem éri meg!
Egyrészt az,hogy rohadtul nagy eészségkárosító hatású,másrészt az,hogy rohatt drága.
Tehát...
#13: ráadásul az ilyenek szoktak kígyót-békát kiabáln, meg irigykedni másokra, hogy bezzeg azoknak telik tengerparti nyaralásra, meg étteremre, meg mittomén...
Nagyon sokan képtelenek kiszámolni, hogy hányszázezret füstölnek el évente...
#15 Ez nagyon igaz!
De az sokszor van,hogy rászurolók isznak-cigiznek és közben a máltaiaknál sírnak,hogy nincs pénz még kenyérre sem. Pedig ha szétnéznénk a házukba,akkor egyértelműen látnánk,hogy lenne pénz,csak elúszik...
Hajszál pontosan kiszámoltam, hogy évente mennyit cigizek el.
Mindenkinek maga döntése mire költi el a pénzét. Ekkora erővel kezdjük el fikázni a kövéreket, hogy mennyi pénzt elzabálnak vagy az alkeszokat hogy mennyit elisznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!