Az orvos azt mondta szokjak le a cigiről, de nem megy. Ebből lehet baj?
19 éves vagyok, 4,5 éve dohányzok. Elég gyakran szúr a szivem és sárga foltok jöttek ki rajtam.
A szivemről kiderült, hogy semmi baja. A flekkeket 4 orvos látta de fogalmuk se lehetett mi volt az.
A város legjobb orvosánál voltam, mondta hogy ez a vérkeringésem miatt van (a szivem gyakori szúrása és a foltok is).
Azt mondta tegyem le a bagót mert 2-3 éven belül rácseszhetek.
Szerintetek lehet bajom ha nem rakom le?
Egyszerűen képtelen vagyok rá, az igazat megvallva imádok cigizni és rá is vagyok szokva rendesem.
"Nem Magyarországi magyar vagyok, ergó szerintetek nem is magyar (a magyarok többsége lenézi a Vajdasági magyart)"
Nem értem,hogy ez miért jött ide. Egyébként nem!
Na mindegy.
Mindenképp gondolkozz ezeken,amit mondtunk! Már ha jót akarsz magadnak.
Jajj, ezt a tipikus "mennyit költesz cigire" sziveget kellene hanyagolni.
Az emberek 80%-a elkolti azt a penzt tok masra.
En pl iroszerekre koltok gyakran, pedig alig hasznalom oket, vagy mikor vihetnek itthonról kajat, de sietek, akkor veszek valamit reggelire, ha mar ott vagyok veszek egy csokit, vagy viz helyett üdítőt. Szóval az a penz az elmegy tok másra.
Ha mar sport autót lehetne venni belőle, akkor miért latok az utakon olyan keves sport kocsit?
Bocsi, hogy kifakadtam itt, de idegesít az a szöveg - meg úgy is, hogy nem cigizek 😂
#36: ez egy ostoba leegyszerűsítés, hogy nincs Ferrarija....
Azt viszont nem látod, hogy elvitte a családját síelni Ausztriába, vagy az olasz tengerpartra... Abból, amit a bagós elfüstöl....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!