Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha egy növésben lévő gyerek...

Ha egy növésben lévő gyerek cigizik, tényleg nem nő tovább (magasságra gondoltam)?

Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok,Novemberben leszek 16. Szeptemberben lesz egy éve,h rendszeresen rágyújtok. Azóta nem nagyon nőttem(magasságra).
2010. aug. 15. 21:07
1 2
 11/14 anonim válasza:

én sajnos 6.os korom óta dohányzom, lassan 6 éve, és nemsokat nőttem azóta. és már megbántam, nem csak az alacsonyságom miatt, hanem nem birom a futást, régen pedig sportember voltam, fáj a tüdöm sokat, köhögök, stb. Most vagyok leszokóban, nehéz letenni, de csak akaraterő kérdése.

18/L

2010. aug. 16. 20:14
 12/14 anonim válasza:

179cm vagyok 21 éves 9 éve cigizek és lány! Én is elég korán kezdtem, mégis megnőttem! Még túlságosan is!

Úgy tűnik, basszus ezek szerint többet kellett volna cigiznem, hogy ne nőljek ekkorára! pfff . . . ennyi nagyokost egy rakáson!

2010. aug. 17. 02:16
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Hát végül arra jutottam,hogy megpróbálom letenni. Megfogadtam barátnőmnek is,hogy ha nem is egyből,de szép fokozatosan lefogom tenni.

Szerintem a velem hasonló korú dohányosok is hagyják abba a cigizést. Ha jól belegondolok,semmi értelme,csak ha rászoksz,egy idő után már hiányzik.

2010. aug. 18. 03:39
 14/14 anonim ***** válasza:
21 éves vagy és 9 éve dohányzol, pff, te is nagyokos vagy... bazz...
2010. okt. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!