Ha egy növésben lévő gyerek cigizik, tényleg nem nő tovább (magasságra gondoltam)?
én sajnos 6.os korom óta dohányzom, lassan 6 éve, és nemsokat nőttem azóta. és már megbántam, nem csak az alacsonyságom miatt, hanem nem birom a futást, régen pedig sportember voltam, fáj a tüdöm sokat, köhögök, stb. Most vagyok leszokóban, nehéz letenni, de csak akaraterő kérdése.
18/L
179cm vagyok 21 éves 9 éve cigizek és lány! Én is elég korán kezdtem, mégis megnőttem! Még túlságosan is!
Úgy tűnik, basszus ezek szerint többet kellett volna cigiznem, hogy ne nőljek ekkorára! pfff . . . ennyi nagyokost egy rakáson!
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Hát végül arra jutottam,hogy megpróbálom letenni. Megfogadtam barátnőmnek is,hogy ha nem is egyből,de szép fokozatosan lefogom tenni.
Szerintem a velem hasonló korú dohányosok is hagyják abba a cigizést. Ha jól belegondolok,semmi értelme,csak ha rászoksz,egy idő után már hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!