Nem fogsz nagyon nőni:S Osztálytársam cigizett, 5.-től kezdve és akkora mint egy nagyra nőtt 12 éves. (manapság töltötte be a 18. szülinapját
2010. aug. 15. 21:13
2/14 anonim válasza:
hü lye
2010. aug. 15. 21:13
3/14 Mr. Idegen válasza:
4.-től vagyok crohn beteg nem nőttem egy centit se, most 13 éves vok :')
2010. aug. 15. 21:17
4/14 anonim válasza:
Én meg cigizek és növök rendesen semmi bajom. Még cigizés közben is növök csak nem látszik :D
16/F
2010. aug. 15. 21:19
5/14 anonim válasza:
Ha így lenne, akkor legalább ez egy nagyobb motiváció lenne a dohányzás elhagyására. Mert az esetleges tüdőrák, és a ténylegesen érezhető büdös szájszag, meg a sárga fogak sajnos nem jelentenek elég elriasztó erőt!
2010. aug. 15. 21:28
6/14 anonim válasza:
Orvosi kísérletekkel kimutatták, hogy tizenéveseknél valóban hatással van a növekedésre. Nem áll le a növekedés, de jóval lassúbb ütemű lesz, és alacsonyabb, mint eredetileg lenne. De ez csak néhány centit jelent, évente 1-2 centit. Vagyis ha valaki pl. 13 éves korában kezd el intenzíven dohányozni, ha fiú, kb 20 éves koráig nő, az 7 év , 7x2az 14 centi, tehát maximum csak 14 centivel lesz alacsonyabb, mint amennyi eredetileg lenne. De lehet, hogy kevesebb, csak 10-12 centi. Úgyhogy nem kell izgulni, nyugodtan lehet dohányozni.
2010. aug. 15. 21:58
7/14 anonim válasza:
Én meg miota elszivok heti páratazóta úgy növök ,hogy 2 méter leszek pedig 7.ben csak 140cm voltam
16f
2010. aug. 16. 07:30
8/14 anonim válasza:
Ismerek olyan felnőtt embert, aki 13 éves kora óta cigi és van vagy 2 méter magas.
DE
Az egész bőre tiszta vörös.
Iszonyatosan vékony.
Ered dudorodnak ki rajta mindenhol.
10 évvel idősebbnek mondhatná magát. (és ezt nem pozitívan kell érteni)
2010. aug. 16. 10:42
9/14 anonim válasza:
*erek
2010. aug. 16. 10:42
10/14 anonim válasza:
genetikai állománytól függ leginkább, hogy melyik tinédzser szervezete hogyan reagál növekedésügyileg a dohányzásra, de ha nem akarsz fiatalon egy szép, kifejlett tüdőrákban meghalni, akkor tedd le. nem vicc! nekem most halt meg 4 hónapja egy ismerősöm tüdőrákban, még nem volt 19 éves se!!
de ha tüdőrákod nem is lesz, koszorúér-szűkülettel még mindig számolhatsz, aztán majd 40 évesen nem tudsz megemelni egy 20 kilós súlyt anélkül, hogy ne kapnál egy fasza kis szívinfarktust vagy angina pectorist...
szerintem ezekhez képest a testmagasság kérdése baromira elenyészik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!