Munkahelyen, irodában megengedtem egy alkalmazottnak, hogy e-cigizzen, és ez a többieket zavarja... miért?
Figyelt kérdés
Új alkalmazott, megkérdezte, hogy e-cigizhet-e az irodában, és megengedtem neki.
Elvégre szagtalan (nincs füst, csak vízpára), nem koszol (se hamu, se csikk), és nem veszélyes (nem lehet vele felgyújtani semmit).
A többiek jogosan akadtak ki? Ha igen, miért?
2020. dec. 5. 19:56
1/7 anonim válasza:
Azért mert:
-van szaga
-az egészségügyi kockázatai még ha kisebbek lehetnek is, mint a dohányzásnak, de nem ismertek kellő bizonyossággal
2/7 anonim válasza:
A férjem is e-cigit szív, ő is mindig ezeket az érveket hozzá fel mellette. Valóban nem füst, de baromi nagy gőzfelhőt fúj. Engem is zavarna a munkahelyen.
3/7 anonim válasza:
Annyira “nincs” szaga, hogy nekem pl egy hegesztőgèpekkel teli üzemben feltűnt, hogy a hátam mögött 5 méterrel valaki szívja
4/7 anonim válasza:
Azért akadtak ki, mert nem lehet dohányozni csak kijelölt helyen. Az e-cigi nincs kiemelve, mint kivétel. Egyébként még meg kellett volna kérdezni minden ottdolgozót.
5/7 A kérdező kommentje:
"van szaga" - Érdekes, nekem egyáltalán nem tűnt fel (sose cigiztem, és a füstszagot azonnal megérzem, pl. ruhán órák múlva is).
Már csak az a vicces része a dolognak, hogy jobban, hatékonyabban dolgozik mint a többiek - ha viszont 8 órából 2-t kint cigizne... elég patt helyzet...
2020. dec. 5. 20:29
6/7 anonim válasza:
Anyukám szívja. Szerintem nagyon büdös, marja az orromat, számat a gőze.
7/7 anonim válasza:
Engedd el. Soha sem fogsz tudni olyan szabályokat hozni ami mindenkinek jó. Ilyeneket intézzenek el egymás között. Akit zavar szóljon annak aki szívja. Felnőtt emberek, beszéljék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!