Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik bagarettát ajánljátok...

Melyik bagarettát ajánljátok kezdésnek?

Figyelt kérdés

Egyre több a stressz, és eddig bírtam segítség nélkül:D

Valami olyasmit keresek, ami nem túl erős. Úgysem lenne többről szó, mint napi 1-2 szálról.

#cigaretta #bagaretta
2020. nov. 4. 15:37
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Okés, felkeresek egyet.
2020. nov. 5. 19:41
 22/28 anonim ***** válasza:
49%

A cigi nem csak tüdőrákot okoz barátom. Nem bír a véred annyi oxigént szállítani mint egy normál emberé, szerinted ennek milyen hatása van? Jól érzik a sejtjeid magukat a bőrükben? Vajon miért fullad ki egy dohányos már attól hogy fel kell mennie a másodikra?

Érszűkület, magas vérnyomás, idegrendszeri problémás a folyamatos idegeskedés miatt amit a függőség okoz, soroljam még? Mindenre kihatással van.

2020. nov. 5. 19:52
 23/28 A kérdező kommentje:

Rendben barátom.

(Hány ember is halt meg bizonyítottan a dohányzásban? Na és bármi másban? Naugye.)

2020. nov. 5. 20:00
 24/28 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom pontosan, de évente csak itthon közel 30 ezren halnak meg bizonyítottan dohányzásban, vagy amiatt összefüggő betegségben. Évente egy városnyi embert elveszíteni emiatt, szerinted rendben van?
2020. nov. 5. 20:12
 25/28 A kérdező kommentje:

Na utána néztem. "Összefüggésbe hozható." Nem a dohányzás miatt. Teljesen más dolog.

Mondtam, hogy rendben van? Ti hisztiztek, én csak cigifajtát kértem.

2020. nov. 5. 20:19
 26/28 anonim ***** válasza:
66%

22

Hagyd. Nem érti. Én feladom.

Kérdezò: narancs pall mall, én a pocket verziót szeretem. De a sima kék pocket pall mall is kellemes. Kellemes dohányzást. ;)

2020. nov. 5. 20:34
 27/28 A kérdező kommentje:

Mit nem értek? Hogy káros? De értem, kátrány...tudok róla.

De életviteli tanácsokat kértem? Ti nem értitek:D

2020. nov. 5. 20:43
 28/28 anonim ***** válasza:

Aramy marlboro en azt szerettem.

Van mèg?

2021. jan. 20. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!