Melyik bagarettát ajánljátok kezdésnek?
Egyre több a stressz, és eddig bírtam segítség nélkül:D
Valami olyasmit keresek, ami nem túl erős. Úgysem lenne többről szó, mint napi 1-2 szálról.
A cigi nem csak tüdőrákot okoz barátom. Nem bír a véred annyi oxigént szállítani mint egy normál emberé, szerinted ennek milyen hatása van? Jól érzik a sejtjeid magukat a bőrükben? Vajon miért fullad ki egy dohányos már attól hogy fel kell mennie a másodikra?
Érszűkület, magas vérnyomás, idegrendszeri problémás a folyamatos idegeskedés miatt amit a függőség okoz, soroljam még? Mindenre kihatással van.
Rendben barátom.
(Hány ember is halt meg bizonyítottan a dohányzásban? Na és bármi másban? Naugye.)
Na utána néztem. "Összefüggésbe hozható." Nem a dohányzás miatt. Teljesen más dolog.
Mondtam, hogy rendben van? Ti hisztiztek, én csak cigifajtát kértem.
22
Hagyd. Nem érti. Én feladom.
Kérdezò: narancs pall mall, én a pocket verziót szeretem. De a sima kék pocket pall mall is kellemes. Kellemes dohányzást. ;)
Mit nem értek? Hogy káros? De értem, kátrány...tudok róla.
De életviteli tanácsokat kértem? Ti nem értitek:D
Aramy marlboro en azt szerettem.
Van mèg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!