Melyik bagarettát ajánljátok kezdésnek?
Figyelt kérdés
Egyre több a stressz, és eddig bírtam segítség nélkül:D
Valami olyasmit keresek, ami nem túl erős. Úgysem lenne többről szó, mint napi 1-2 szálról.
#cigaretta #bagaretta
2020. nov. 4. 15:37
1/28 anonim válasza:
Egyiket se. Mert idővel nem napi 1-2 szál lesz. Tapasztalat. Így kezdtem 15 éve.. mint mindenki más kb. Keress hobbit,sportolj,úgy vezess le feszkót.
2/28 A kérdező kommentje:
#1-hez hasonló válaszokat kerüljük, köszönöm szépen.
Sosem függtem rá semmire, nem is fogok (főleg, hogy szüleim dohányfüggők).
Ajánlatokat nagyon szívesen várok.
2020. nov. 4. 15:52
3/28 A kérdező kommentje:
Valamint #1, nem életviteli tanácsokat kértem. Nincs is időm ilyenekre.
2020. nov. 4. 15:53
4/28 anonim válasza:
Akkor szokj rà. Bocs,azt hittem, magasabb az iq-d és elfogadod a jó tanácsot. Tévedni emberi dolog.
5/28 anonim válasza:
Szerintem a kék szofi jó lehet kezdésnek. Ha pedig túl erős akkor váltsd le világoskékre.
6/28 A kérdező kommentje:
#4-hez hasonló válaszokat is kerüljük. Mint mondtam, nem voltam sosem hajlamos függőségre, nem is leszek. Napi 10 perc szabadidőm van, ott szeretnék egy szálat elszívni.
(Nem mellesleg...te képes voltál rászokni. Én 1-2 szálig jutottam az évek során összesen. Na akkor miről beszélünk?)
2020. nov. 4. 16:06
8/28 anonim válasza:
"Mint mondtam, nem voltam sosem hajlamos függőségre, nem is leszek."
Egyik drogos, stb. sem úgy kezdi, hogy 'Na, én most megyek függőnek lenni'.
9/28 anonim válasza:
Megint itt van valaki aki nem tudja hogy működik a cigi. Az elején mindenki ilyen optimista,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!