Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik bagarettát ajánljátok...

Melyik bagarettát ajánljátok kezdésnek?

Figyelt kérdés

Egyre több a stressz, és eddig bírtam segítség nélkül:D

Valami olyasmit keresek, ami nem túl erős. Úgysem lenne többről szó, mint napi 1-2 szálról.

#cigaretta #bagaretta
2020. nov. 4. 15:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%

Én erős dohányos vagyok. Szerintem nincs olyan, hogy kezdésnek. Kipróbálsz egyet, nem jó, keresel másikat. Nem vagyunk egyformák, kinek mi a megfelelő. Most millióegy fajta közül választhatsz, 20-25 éve még nem így volt...

Én anno a barna szofit próbáltam, és az maradt.

2020. nov. 4. 19:00
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Piros symphonia
2020. nov. 5. 07:39
 13/28 anonim ***** válasza:
49%

Az okos ember más kárából tanul, a hülye csak a sajátjából.

De hogy örüljél, érdemben is válaszolok: narancssárga Pall Mall

2020. nov. 5. 12:51
 14/28 A kérdező kommentje:
Mennyi hülye ember van. Te jó ég.
2020. nov. 5. 14:07
 15/28 anonim ***** válasza:
42%
Hülye vagy te, még akkor is, ha nem tudsz róla.
2020. nov. 5. 15:14
 16/28 anonim ***** válasza:
36%
Hosszútávon nem fogsz jól járni.
2020. nov. 5. 16:49
 17/28 A kérdező kommentje:

Emberek...az összes idős ember, akit ismerek dohányzik. És a bajainak köze nincs a cigihez, vagy egészségesek.

Az összes elhunyt ember, akit ismertem dohányzott. Köze nem volt a halálukhoz a ciginek.

Gondolom mindenki, aki itt nekem támadt nem eszik túl sós, cukros, zsíros ételeket, nem iszik alkoholt, nem dohányzik, napi szinten végez testmozgást, és tartja a napi 8 óra alvást. Ugye?

2020. nov. 5. 17:03
 18/28 anonim ***** válasza:
58%

17

Én dohányos vagyok,te sügér.. nem csak azzal van baj,hogy káros.. büdös,drága,felesleges kiadás,de a legrosszabb,hogy függés! Azt utálom a legjobban. Lehet még nem szoktál rá,de miért kisérted? Én nem bírom letenni,gyenge szar vagyok. Ne kövesd a példámat,esélyt se adj a dolognak. Csak jót akarok neked. Amúgy meg nővér vagyok,az onkológia tele van fej/nyakas tumorossal,akik bagósok. Csak hogy ellenpéldát is olvass.

2020. nov. 5. 17:19
 19/28 A kérdező kommentje:

És a cigi okozta? Bizonyítottan? Nem.

Azzal, hogy most felidegesítesz csak rosszat teszel. Én vagyok a hülye, de ti nem fogjátok fel az egyszerű kérdést. Nevetek.

2020. nov. 5. 17:26
 20/28 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem neked nem cigi kell hanem egy pszichiáter. De komolyan. Én nem nevetnék a helyedben.
2020. nov. 5. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!