Melyik bagarettát ajánljátok kezdésnek?
Egyre több a stressz, és eddig bírtam segítség nélkül:D
Valami olyasmit keresek, ami nem túl erős. Úgysem lenne többről szó, mint napi 1-2 szálról.
Én erős dohányos vagyok. Szerintem nincs olyan, hogy kezdésnek. Kipróbálsz egyet, nem jó, keresel másikat. Nem vagyunk egyformák, kinek mi a megfelelő. Most millióegy fajta közül választhatsz, 20-25 éve még nem így volt...
Én anno a barna szofit próbáltam, és az maradt.
Az okos ember más kárából tanul, a hülye csak a sajátjából.
De hogy örüljél, érdemben is válaszolok: narancssárga Pall Mall
Emberek...az összes idős ember, akit ismerek dohányzik. És a bajainak köze nincs a cigihez, vagy egészségesek.
Az összes elhunyt ember, akit ismertem dohányzott. Köze nem volt a halálukhoz a ciginek.
Gondolom mindenki, aki itt nekem támadt nem eszik túl sós, cukros, zsíros ételeket, nem iszik alkoholt, nem dohányzik, napi szinten végez testmozgást, és tartja a napi 8 óra alvást. Ugye?
17
Én dohányos vagyok,te sügér.. nem csak azzal van baj,hogy káros.. büdös,drága,felesleges kiadás,de a legrosszabb,hogy függés! Azt utálom a legjobban. Lehet még nem szoktál rá,de miért kisérted? Én nem bírom letenni,gyenge szar vagyok. Ne kövesd a példámat,esélyt se adj a dolognak. Csak jót akarok neked. Amúgy meg nővér vagyok,az onkológia tele van fej/nyakas tumorossal,akik bagósok. Csak hogy ellenpéldát is olvass.
És a cigi okozta? Bizonyítottan? Nem.
Azzal, hogy most felidegesítesz csak rosszat teszel. Én vagyok a hülye, de ti nem fogjátok fel az egyszerű kérdést. Nevetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!