Volt aki megbánta hogy leszokott a cigiről?
Aki leakart szokni és leszokott az nem bánja meg sohasem.
AZ hogy nem marad pénze azután az nem igaz, mert nekem addig nem volt pénzem sokszor még enni valóra sem, azóta mindenre jut. Bár nem duskálok benne de nem éhezek azóta.
Emlékezz vissza az első szál cigire.. Jó volt? mert nem hiszem, pl számomra büdös volt, beszédültem és fulladoztam is, de csak tovább szívtam.. 15éven kereszül nap 2 dobozzal, ha nem volt csikkeztem.. szóval jah, szerinted? megbántam?
nagyon nehéz a leszokás, de ha nekem ment akkor neked is csak máshogy fogd fel a dolgokat nem a cigi hiánya miatt vagy "boldogtalan" hanem miatta! jó persze nekem is furcsa mert csak 2 hónapja nem cigizek viszont sokkel erősebbnek érzem magam, testileg és lelkileg is :) sportolj nem véletlenül mondják ezt
A nikotin elveszi az étvágyat és nem leszel éhes, sajnos sokan e miatt is dohányoznak.
Igen!
Én megbántam,mert tökre szerettem cigizni,csak egyszer reggel felkeltem és többet nem volt kedvem rágyújtani,valahogy nem kívántam,pedig próbálkoztam
Visszaszokni de valahogy Úgymond kilöki valamilyen erő a számból a cigit,és nincs ínyemre a rágyújtás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!