Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki dohányzik, az miért...

Aki dohányzik, az miért kezdete el?

Figyelt kérdés
Mit szerettek benne? Szerintetek ez menő, és azért kezdtétek el? Vagy miért? :D
2020. szept. 20. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Csak ugy, dohanyoztak a tarsasagban, kiprobaltam, tetszett, jol esik. Nem hiszem, hogy meno lenne, szimpla szokas.

Masoknak meg egyeb szokasaik vannak, amik nekem nem jonnek be.

2020. szept. 20. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
1. Csak mások szokásai nem károsítják a te egészséged, mint te az övéket a dohányzással.
2020. szept. 20. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 5 éve dohányzok.Azért kezdtem el mert menőnek gondoltam,aztán rájöttem milyen szar egészségkárosító,de sajnos már nem tudom letenni,szóval ezért nem érdemes elkezdeni sem,de azért 1 szállat mindenkinek javaslok,hogy szívjon el,legyen tőle rosszul és remélhetőleg rá se gyújt többé!
2020. szept. 20. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Szeretem benne,hogy lenyugtat és elveszi az elvonási tüneteimet!

Előző voltam.

2020. szept. 20. 19:52
 5/6 anonim válasza:

Sok problémával küzdök és ez valamiért megnyugtat

Tudom hogy ez nem jó módszer erre dehát ez történt ezt kell szeretni

Viszont szerintem fejben dől el hogy rágyújt vagy sem.. nálam pl előfordul hogy akár 1 hétig nem gyújtok rá mert nem érzem hogy kéne. Viszont olyan is van hogy egy nap többször nálam ez változó:)

2020. szept. 21. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
#2 igazad van! Egy alkoholista apuka nem tudja megnyomorítani a családja életét. Egyébként engem is megnyugtat, valamint nagyon jó társalgás kezdeményező. Eszem ágában nincs leszokni, mint ahogy az első írta, mindenkinek van valami káros szokása.
2020. szept. 21. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!