Mi a véleményetek arról, hogy rengeteg ember dohányzik?
Van ismerősöm aki havi 70-90e Ft-ot költ el cigire, és nem képes letenni.
Miért van az, hogy valami drága, és még káros is, mégis a fél világ fogyasztja?
Prolik, fel sem merül bennük, hogy ne szívják a bűzrudat. Nem is éreznék jól magukat, ha a pénzért vett rákot ne szívnák éjjel-nappal, és ne fújnának be vele, ha elmegyek mellettük.
Undorító. Az ilyeneknek minimum a triplájára kellene emelni a fizetendő TB-t. Az én adómból ne gyógyítsanak szenvedélybeteg embereket, akik reszketnek azért az undorító, büdös bagóért.
Szomorú. Az anyósom is dohányzik, nem lehet leszoktatni... Anyagilag mindegy neki, Ausztriában üzemeltet virágboltokat, a legkevésbé sem tétel, de az egészsége teljesen ráment.
Azokat főleg nem értem, akik 1-2-3 százezres fizetésből dohányoznak.
Egyébként nem vagyok álszent, havonta, iszogatás mellett nekem is jólesik.
Józanul, hétköznapokon undorodom tőle.
Az egy rossz berögzödés. Sajnos én 17 évig szívtam, de már 11 éve nem dohányzom, megmondom őszintén, hogy ha tudtam volna, ennyire büdös tuti hamarabb szoktam volna le..
43/N
Lesújtó.
Az emberek 70%-a nem dohányzik, a környezetemben senki se.
A cigizés egy káros, egészségtelen szenvedély. Vannak más káros szenvedélyek is, de azoknak valamiért más a megítélésük a köztudatban. Pl a cukor, kóla, csipsz. Mindenki tudja, hogy azok is károsak, de ameddig a köztudat nem változik, addig nem lesz ciki ezeket fogyasztani.
Vannak olyan vélemények, miszerint a cukor, kóla, csipsz, energiaitalok károsabb a ciginél.
Mindenki próbálja meg az itt elhangzott kérdésekben és válaszokban kicserélni a cigi szót ezekre a szintén nagyon káros dolgokra:
"Mi a véleményetek arról, hogy rengeteg ember kólázik?"
"Van ismerősöm aki havi 70-90e Ft-ot költ el cukorra, kólára, csipszre, energiaitalokra, és nem képes letenni.
Miért van az, hogy valami drága, és még káros is, mégis a fél világ fogyasztja?"
"Prolik, fel sem merül bennük, hogy ne igyák a cukorlevet."
"Nem is éreznék jól magukat, ha a pénzért vett rákot ne innák éjjel-nappal"
"Undorító. Az ilyeneknek minimum a triplájára kellene emelni a fizetendő TB-t. Az én adómból ne gyógyítsanak szenvedélybeteg embereket, akik reszketnek azért az undorító cukros löttyért"
"Szerintem csak a mának élnek és nem gondolnak bele mi lesz X év múlva. Akinek kell, megoldja akármennyibe is kerül, nem fogja számolgatni, inkább nélkülöz."
Engem nem zavar, hadd szívja csak, amíg nem a közelmben teszi.
Merthogy nekem éreznem kell azt a sz@r szagát, ráadásul ha más füstjét szívod, az ugyanúgy káros, mintha te szívnád!
Betiltatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!