Miért van ennyi cigis Mo. -n?
Sajnálja a f*sz az ilyeneket akik csak így tudnak "beilleszkedni". Ők sosem fognak igazán beilleszkedni, mert nem önmagukat adják, megpróbálnak megfelelni alig van bennük valami tartás. És ha valahol még is sikerül nekik az hozzájuk hasonló szerencsétlen.
De hát az okosok tőlük tanulnak :D Ezért mondják ilyen emberre is szükség van
"Kíváncsi lennék arra, hogy a kedves kérdező mennyi idős.
Mert manapság már egyáltalán nem fasza gyerek az, aki cigizik!!! lehet, hogy régen így volt, de már nagyon sok baráti társaságban is elítélik a bagósokat. Munkahelyekről, iskolákról pedig ne is beszéljünk. Ugyan ki szeretne olyan alkalmazottat, akinek min. félóránként ki kell mennie 10 percre rágyújtani? "
18 éves vagyok.
Persze, munkahelyen már nem olyan fasza, de tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért szokik rá egyáltalán valaki! Mert csak úgy magától nem vesz egy cigit, hogy "hú akkor én most kipróbálom", mindenki haveri társaságban kezdi, egy olyan korban, ahol még igenis faszagyereknek érzi magát tőle.
Ha saját magamból indulok ki...
kíváncsi voltam. Ennyi az egész. Nem lettem sem a saját sem mások szemszögéből se több, se kevesebb. Nem közösítettek ki, míg nem dohányoztam, akkor sem mikor igen.
15 éves koromban gyújtottam rá először. Hamarabb is megtehettem volna, mert akkor még azt hitték a barátnőim, hogy ez k*rva menő dolog. De akkor elutasítottam.
Később pedig a kíváncsiság győzött bennem, semmi külső kényszer vagy ilyesmi nem volt.
Sokan lehet így kezdik, ahogy te állítod. Vagány dolognak tartják, vagy ilyesmi. De pont ezért nem tudnék általánosítani, mert velem nem így történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!