Magyarországon tényleg ilyen sokan füveznek?
Figyelt kérdés
Tegnap lebukott egy lottózó tulajdonosa, hogy füvet árult (ráadásul elég erőset), több száz komment érkezett, kivétel nélkül hőbörögnek, hogy elfogták, meg jönnek a mesével, hogy orvosi célra használták, stb.
Te próbáltad már?
2020. szept. 17. 06:59
A kérdező szavazást indított:
Igen
Rendszeresen fogyasztok
Nem
Sosem próbáltam
Nem nyilatkozom
52 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nem csak Magyarországon, hanem mindenhol. Olyan emberek is tolják, akikről nem is gondolnád.
2/3 anonim válasza:
Elon Musk, John Lennon, Steve Jobs és még nagyon sok híres zseni szívott/szív füvet.
Én csak egy átlag ember vagyok, rendszeres fű fogyasztó. Rengeteg embert ismerek, aki szív. Nem is értem, miért nem legalizálnak már végre.
3/3 anonim válasza:
Magánügy,ha valaki tép. Nem kell más dolgával foglalkozni,báttya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!