A főnököm folyamatosan aláz azért, mert dohányzom. Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
8-an vagyunk, egyedül én dohányzom. Folyton aláz és megjegyzéseket tesz. Pl. tegnap, hogy menjek be én kitakarítani az 1000 éve nem hasznátl porot irattáros-lomos raktárt, mert én úgyis dohányzom, nekem mindegy2020. szept. 9. 10:52
11/13 anonim válasza:
Munkahelyen nem gyújtanék rá + letenném.
12/13 anonim válasza:
Küldd el az annyába, semmi köze hozzá, egyértelmüen elöítéletes és rajtad éli ki magát. Ha elvégzed rendesen a feladatodat nem b*sztathat, ráadásul magánéleti kérdésekben nem a fönököd, csak egy idegen. Kötelessége tiszteletben tartani hogy dohányzol.
13/13 anonim válasza:
Ha nem dohányzol tovább, azzal nem adsz neki többé támadási felületet. A leszokásba nem lehet belekötni, meg nem mellesleg magadnak is jót tennél. Vagy ha amúgysem álmaid munkahelye akkor mondj fel és dolgozz olyan helyen, ahol nem divat a másik csesztetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!