A főnököm folyamatosan aláz azért, mert dohányzom. Mit tennétek a helyemben?
A főnököd tényleg főnök (övé a cég), vagy csak alkalmazott?
Ha utóbbi, gyűjts bizonyítékokat az "alázásáról" és lépj! Amennyiben előbbi, akkor "megszoksz, vagy megszöksz".
5.nek.
Ja, csak a bagós, azaz függő, folyton lóg, hogy bagózhasson. Kijár a klozetba, meg a dohányzóba, meg az épület elé.
Nálunk van dohányzó, de senki nem használja, mivel nincs felvéve cigis, kivéve a tulaj titkárnője, de ő meg oda is kulázhat.
5-ös! Azért akarjuk megmondani, hogy mit csináljon, mert ezt kérdezte.
1-es voltam.
Én a helyedben elküldeném a büdös francba. Egyébként az se mindegy, kedves kérdező, hogy mennyit jársz ki munkaidőben, ha 15 percenkent kijarsz, akkor "jogos", mondjuk nem kene megalázni, hanem négyszemközt megbeszélni, hogy ez így nem hatékony, és lesznek következmények. Ha viszont 2-3 óránként jársz ki, akkor meg verje a fejét a falba, mert az egyáltalán nem gáz, ha a 8 órás munkát megszakítod 5 perces cigiszünettel.
7-es nem azt kérdezte, hogy leszokjon vagy se, azt kérdezte, hogy mihez kezdjen a főnökével. Csak azért mondom, mert úgy látom szövegértési problémáid vannak.
8-as! Szövegértési problémád neked lehet. "Mit tennétek a helyemben?"
Nekem egyértelmű. Leszoknék. Ennyi. Miért baj, ha a kérdésre válaszolunk? Ha te azt támogatod, hogy dohányozzon tovább, te dolgod. Én a helyében leszoknék. Nem a főnöke miatt, saját maga érdekében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!