Más dohányos is tapasztalja ezeket a "tüneteket"?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hétben nagyon sokat cigiztem.Átlagban napi 16-17 szálat naponta.Másfél éve cigizek,de most lehet érzem,hogy sok.Iszonyat fáradékony vagyok.Nappal,a melegben nehezemre esett a séta,és éreztem,hogy jobb lenne,ha leülnék.Rengeteget izzadok(bár ez sokaknál jelentkezik).Kicsit gyakrabban köhögök,bár az nem rendszeres.2 napig úgy be voltam rekedve,hogy alig tudtam beszélni,ebből mára jöttem ki.Érzem,hogy kevésbé vagyok energikus,mint régen,illetve alig eszek.Nem igazán van étvágyam.Fárasztó a táplálkozás.Futni meg alig tudok.Az nyilvánvaló,hogy ez a dohányzás miatt van,de kell szerintetek gondolni valami komolyabbra?Amúgy nyilván küzdök azért,hogy csökkenjen a napi adag?Más dohányzók is tapasztalják ezt?Akik napi 15 szál felett szívnak.19/F2020. aug. 29. 20:07
11/16 anonim válasza:
Akkor szívd tovább amíg nem jön a tüdőrák, az a biztos.
12/16 anonim válasza:
feleslegesen ennéd a c vitamint
13/16 anonim válasza:
Nagyon menő vagy hogy 19 évesen már ennyit bagózol és már most le vagy pukkanva. :D Van akinek nem bírja a bagót a szervezete. De magyarazd be magadnak hogy semmi köze hozzá tuti csak egy kis c vitamon hiány. Találsz itt par hasonloan okos sracot akik majf megerősítenek ebben. :D de copdvel meg láb nélkül is lehet élni biztos megéri erre külteni havi több tízezer forintot :D röhejes.
14/16 A kérdező kommentje:
A menőségnek ehhez semmi köze.Nem ez volt a kérdés.Sok dolog együttese lehet,ennyit írtam.A nagyobb mennyiségű C-vitamin pedig alkalmas lehet tünetkezelésre.Meg írtam,hogy fogom csökkenteni.Elég,hogy az antidohányosok egyből jönnek hisztériázni.ÚÚÚÚÚ de felidegesítettem magam,13as te bunkó paraszt.Igenis erős szervezetem van!!
2020. szept. 6. 02:15
15/16 anonim válasza:
De nem érted, hogy feleslegesen eszed a nagy dózisú c vitamimt, mikor a nagyját amúgy is kipisilod,.s mivel dohanyzol, csekély mennyiségű szívódik fel a nikotin miatt. Mellesleg a c vitamin nem az energikusság és az immunrendszer vitaminja, csak úgy szólok
16/16 anonim válasza:
Jól van gyerekek, én tapasztalatból írtam ti pedig csak hadováltok. Igenis ebben a korban egy egészséges szervezetnek fel se kellene venni ennyi dohányzást. Mielőtt nekem estek, én is dohányzás ellenes vagyok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!