Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szorito erzes a torokban. Mitol?

Szorito erzes a torokban. Mitol?

Figyelt kérdés
Egy hete hagytam el a cigit az elso napokban semmi bajom nem volt. Tegnap ejjel pedig hihetlenul rosszul voltam . Ugy ereztem hogy megfogok halni. Halal erzetem volt es az a feszulo,szorito erzes a torkombol nem akart sehogysem mulni. Megijedtem ...panikolni kezdtem majd problatam vizet inni es az is nagyon nehezen ment le. Nagy nehezen belealudtam es most reggelre picit elmult de felek megint elojon es nem tudom mit lehet tenni elene. Nem tudom h cigi hianya mistt v teljesen mas. Valakinek volt mar hasonlo?

2020. aug. 4. 10:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Tisztít a szervezet. Lassanként kidobja a méreganyagokat. A máj, gyomor, vese, stb hamar tisztul (2-3 nap), a légutak és a tüdő nehezen. Ilyesmi előfordulhat az első 2-3 hétben, szóval természetes. Ha az átlagosnál gyakrabban köhögsz emellé is, ami velejárója a tisztulásnak, az is csak azt jelzi, hogy ürülnek kifelé a mérgek. A cigi hiánya is közrejátszhat annyiból, hogy plusz stressz, az is produkálhat ilyesmit, vegyél mély lélegzeteket, csinálj meditációs gyakorlatot, vagy jógázz.
2020. aug. 4. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!