Folytó, Szoritó érzés a torokban ez mi lehet? ( nincs légszomjam, nem fáj csak ilyen kellemetlen érzés ) ( Nemnagyon értek hozzá, de az lehetséges, hogy becsipődik az idegszál és blokkolja a tüdőm, légcsövem vagy valami ilyesmi)?
Nekem 3 éve kezdődött, nem szedtem rá gyógyszert, próbáltam életmódváltással leküzdeni a dolgot, de sajnos mostanában megint csinálja ezt a szorongatást és a mellkasomra is átirányult most már. Majd jövő héten derül ki a laboreredményem.
De nekem együtt járt a dolog azzal is, hogy rettentően ver a szivem, általában majdnem minden nap úgy ébredek, hogy majd kiugrik, a torkomban érzem ahogy ver. Sokáig nem csinálta ezt, vagy egy évig, de mostanában megint elkezdte. Hát ha romlott,akkor gyógyszer lesz, nem szórakozok tovább.
okozhat ilyet gennyes góc. Pl. rossz fog.
De leggyakrabban ki nem mondott szavakhoz kapcsolódó érzelmi energiák hoznak létre blokkot a torokban.
Próbáld ki a következőt: Figyeld meg hogy milyen helyzetekben milyen csúnya dolgokat nem mondtál ki. Menj biztonságos helyre éld bele magadat ebbe a helyzetbe és üvöltsd ki azt ami bent maradt de a torkod szakadtából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!