Hőemelkedés érzés, pedig nincs. Lehetséges?
Kb egy hete olyan érzésem van délelőttönként, mintha enyhe hőemelkedésem lenne, de amikor megmérem, akkor kiderül, hogy nincs (36-36,5 szokott lenni az eredmény). Délutánra általában ez elmúlik, estére pedig minden estben fittebbnek érzem magam.
Valamilyen betegség, vagy vitamin hiány okozhat-e ilyen tünetet? (kábé másfél hónapja szedek ásványi anyag tablettát, ezért remélhetőleg ilyen téren - pl vas - nincs hiány).
Nem hinném, hogy tavasz fáradtság.
30 éves férfi
nekem is volt már ilyen sőt mostanában is mindig van, szerintem nem vitamin hiány mert én is folyamatosan szedem, és biztos hogy nem fáradság mert én nem szoktam olyat csinálni amitől fáradt lehetnék.
szerintem egyszer vizsgáld meg a hőmérődet hogy jól mér-e mert én egyszer máshol is megmértem és 37,6-os lett.
aztán hogy ha jó akkor menny el orvoshoz mindenképpen hogy ha nem akarsz akkor meg csak pihenj.
Kipróbálok majd egy másik hőmérőt, ez jó ötlet. :)
Mondjuk, tegnap este 36,5 volt, és jól voltam. Most ez előbb 36,1, és úgy érzem, mintha hőm lenne...
Furi, hogy mindig felkelés után fél órával kezdődik az érzés. Nem túl jó így dolgozni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!