Gáz ha 16 évesen dohányzok?
16 éves vagyok magas, 190cm, mély hangú, szakállas srác. (kinézetileg 18+ mert már párszor bementem magamnak és haveroknak cigiért) Lassan 2 éve dohányzok és még nem vagyok annyira rászokva a cigire hogy naponta akár több dobozzal is vegyek. Hetente veszek 1 dobozt, mindig az olcsóbbat veszem mert nem akarok 1500ft költeni rá. 900-1300 körül szoktam venni, valamikor kimarad 1-2 hét is mert nem fogy olyan mennyiségben, nem szívok naponta stb. Minden barátom tudja, nővérem is aki 29 éves, egyedül még szüleim nem de valszeg sejtik meg már rájöttek csak nem akarnak szólni. 1től 10es skálán mennyire gáz vagy rossz? Túl hamar kezdtem esetleg?
Olyan válaszokat nem várok hogy "tedd le mert káros, ne cigizz, el se kellett volna kezdened" tehát ilyen válaszokat nem akarok, mert nem vagyok retardált, én is tudom hogy káros, és hogy milyen kihatással van a szervezetemre a dohányzás. Személyes véleményt, tanácsot, bármit elfogadok, csak az előbbit nem amit írtam.
10/8
Senkinek nem szabadna cigizni,pláne nem egy 16 évesnek.
Azt ugye tudod,hogy mennyire káros? Könnyebben rászokhatsz még jobban, és kb. 30 évesen lesz egy jó kis tüdőrákod.
<< Olyan válaszokat nem várok hogy "tedd le mert káros, ne cigizz, el se kellett volna kezdened" >>
Ha most előre meghatározod, hogy milyen válaszokat adhatunk, és milyent nem fogadsz el, akkor minek is kérdezed?
<< Gáz ha 16 évesen dohányzok? >>
Igen, gáz.
Büdös leszel, utálni fogják a lányok. Ha elkezdesz krahácsolni és köpködni, azt még jobban.
De még abba tudod hagyni. Inkább menj el futni, sportolni. Az meg a menő.
Majd úgyis megint rászoksz felnőttként, mert te jobban tudod. De akkor már nagy leszel és okos, és a gyk-ra nem fogod kiírni a kérdésedet se, meg azt se, hogy milyen válaszokat engedélyezel rá.
Hát igen... ha elolvasod a dobozt, magadtól is tudod.
A szülők veszélyeztetnek téged, jogszabályt szegnek azzal, hogy megveszik neked.
Tudom, ez dohányzó családban családtagként nem ütközik így ki, gondolom éppen ezért kérdezel kívülállókat.
Hát, nagyon gáz, de főleg a szüleidtől.
Még azt elmondom, hogy mára az emberek 70-75%-a nem dohányzik Magyarországon - külföldön sokkal jobb az arány -, és nagyon erősen kettészeli ez a társadalmat is, függők a függők társaságát keresik, józanok a józanokét.
Ezáltal a sorsodat is erősen determinálja.
4es: hol olvastál olyant, hogy a szülei megveszik neki???
Ezt írta:
""egyedül még szüleim nem (tudják), de valszeg sejtik meg már rájöttek csak nem akarnak szólni""
nem gáz,a te tested,
de remélem nem az én adómból kezelik majd a tüdőrákod
6: Hát valaki megveszi, mert nem hiszem, hogy 16 éves létére mindenhol mindig kiszolgálják, hiszen ez nagyon komoly büntetést von maga után.
Szerintem nem írt igazat, csak fedez valakit, az illetőt le is csukhatják, ha kerek perec kijelenti róla, hogy kiskorúnak cigit vesz.
És ha otthon egyébként is van cigi, akkor kézen fekvő, hogy abból fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!