Az erkélyen történő dohányzásról mi a véleményetek?
Én egész egyszerűen nem értem az erkélyen/ablakban dohányzókat. Mert ott az ő lakásába jut valószínűleg a legkevesebb füst, de minden nyitott ablakon úgy húz be a szag, mintha kötelező lenne. Szóval gyakorlatilag egy szép nyári napon sok-sok embernek keseríti meg az életét az ilyen tahó. Ez sajnos a PSZICHOPATA egyik jellemzője, hogy bele se képes gondolni, meg amúgy pont egyáltalán nem is érdekli az, hogy árt másoknak…!
Nálunk is, mire kapcsoltam, hogy a tahó megint a függőfolyosón fújja, addigra úgy telement a lakás, hogy konkrétan a pár hónapos baba szaglott a cigifüsttől. És akkor szellőztess ki gyorsan, de amíg ugye ott pöfékel, addig nem lehet, és különben a cigifüst is valamilyen Murphy-törvény szerint működik, mert állati könnyen bejön, szétterjed, aztán gebedj bele, mire kiirtod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!