Elvonási tünetek lennének még mindig? 4 hónapja letettem egyik napról a másikra a cigit 10 év dohányzás után..
Figyelt kérdés
Elég hirtelen tettem le a cigit és azóta minden bajom van. Sokkal rosszabbul érzem magam. A fejfájás gyakori, szédelgés, émelygés, panikroham szerűségek, ingerlékenység, az allergiam is jobban kijött, frontérzékeny lettem, szúr fáj a mellkasom.. Nem értem,mert amikor cigiztem Ennyi bajom nem volt. Mindenhol azt olvasom, hogy pár hétig lehetnek tünetek.. Valaki járt már így? Meddig tarthat ez még? A cigi miatt érezhetem ezeket? (Amúgy vérnyomás, egyszerű vérvétel, cukor, mellkas CT negatív)2020. jún. 1. 22:08
11/22 A kérdező kommentje:
Teljesen így érzem én is.. Nekem is jobb lett a fizikai aktivitásom, de semmi más pozitív hatását nem látom még annak, hogy 4 hónapja letettem azt a sz@rt 🤷♀️
2020. jún. 2. 13:24
12/22 A kérdező kommentje:
De testi tüneteid is voltak, mint amiket leírtam? 4 hónap után már azért azt hittem jobban leszek.. Én kis naiv 😵😭
2020. jún. 2. 13:27
13/22 anonim válasza:
Igen ne haragudj azt kihagytam... Én a sürgin kötöttem ki mert azt hittem infarktusom van xD... Aztán kiderült hogy csak pánikroham... Szerintem nálam az unalom vezetett odáig hogy állandóan pörgött az agyam... Tiszta dilis voltam... Most tapasszal futottam neki de lekopogom ezek a fizikai tünetek most nincsenek... Nem is vagyok dilis... Csak az unalom van... De majd kitalálok valamit
14/22 A kérdező kommentje:
És, akkor szerinted annak van értelme, hogy 4 hónap után én is kiprobaljak valami tapaszt, mert ugyan úgy erzem magam.,mint amiket leírtal..
2020. jún. 2. 15:43
15/22 anonim válasza:
Egy próbát megér veszteni valód nincs... Én Nicorette 15 mg/ 16 órásat használok ez a második lépés (az első lépés 25 mg os az nekem sok volt)
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet! 😊
2020. jún. 2. 16:06
17/22 anonim válasza:
Ha négy hónap után nem állt helyre az idegrendszered, akkor nincs értelme újra nikotint bevinni, mert csak elölről kezdődik az egész. Eleinte persze jobb lesz, de akkor életed végéig használhatod, vagy visszaszokhatsz, amit gondolom nem szeretnél. Egy értelmes orvos talán tudna segíteni, érdemes lenne felkeresned hogy mi a teendő, milyen természetes dolgok vannak amik segítenek, min kellene változtatni.
18/22 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból mondom, hogy az orvosok csak rádhúzzák egy beszélgetés után, hogy hülye vagy és gyógyszerekkel akarnak teletomni.. Így jártam nemrég.. Felirtak a frontint és valami antidepit.. Na most én nem fogok ilyeneket szedni, nem vagyok bolond csak rosszul kezdtem ezt a leszokás dolgot.. 🥺
2020. jún. 2. 16:17
19/22 anonim válasza:
Ezért is írtam hogy értelmes orvost, sajnos a legtöbb felírja ezeket a szarokat, akkor inkább már dohányozzon valaki, mintsem gyógyszerfüggő legyen...
20/22 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van! Hát, ugye ha tényleg tudtam volna, hogy így megkesereríti az életem, el se kezdem. De, hát mostmar mindegy, vissza szokni csak nem kellene, de gyogyós se szeretnék maradni, ezzel a folytonos betegségtudattal 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
2020. jún. 2. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!