Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő után mondhatom...

Mennyi idő után mondhatom azt, hogy leszoktam a cigiről?

Figyelt kérdés
Jó,gondolom akkor,amikor már nem hiányzik:) De ez kb. mennyi idő még elmúlik a hiánya? (6 napja nem gyújtottam rá,és még hiányzik:S)
2010. júl. 29. 20:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én attól is ilyedtem meg,hogy éjjelente többször felébredtem arra,hogy nagyon köhögök,és ez biztos,hogy a cigi miatt van. Utoljára múlt héten csütörtökön gyújtottam rá délelőtt 11kor. Azóta nem is merek cigizni,nem akarok tüdőrákot kapni,meg az is zavar,hogy lépcsőzésnél is hamar elfáradok. Legalább pénzem is több marad,félrerakom a pénzt amit cigire költenék,és veszek majd magamnak valamit:D 2-3 hónapig félrerakom a pénz,és kiváncsi vagyok mennyi jön össze,mennyi pénzt dobtam ki cigire:)
2010. júl. 31. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Amikor eszedbe jut a cigizhetnék, mondd ki hangosan, hogy a tüdőmért teszem. Vagy a családomárt teszem. Mindig ugyanazt mond, és nagyon gyors légy. 3 nap után már nem a cigi jön be, hanem a tüdőmért teszem gondolat. Később már egyik sem. Ennyi
2010. aug. 1. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez igaz: Igazából sosem tudsz leszokni. Nem nem nem. Csakis megállni tudod. Hidd el nincs olyan hogy teljesen leszoktam. Csak megállás. :)
2010. aug. 3. 13:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy így van. De én már 66 vagyok. Nem hiszem, hogy visszaszoknék.
2010. aug. 4. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!