Hogyan kell vízipipázni?
Figyelt kérdés
Soha nem volt még dolgom pipával, holnap viszont tuti, hogy lesz, de nem igazán tudom, hogy mi fán terem, viszont dohányzom két éve. Milyen a pipa és hogy működik?2010. júl. 29. 14:52
1/9 anonim válasza:
Az a lényege, hogy ugye amikor cigizel akkor először beszívod a szádba és utána letüdőzöd.. Na most a vízipipánál egyből szívsz egy nagyot mintha sóhajtanál egyet. Ennél jobban nem lehet elmagyarázni :D
2/9 <b>Chuck Norris</b> válasza:
Megfogod a végét és szépen érzéssel ( finoman ) elkezded szívni. Azért hívják vizipipának mert a cső vége beleér a vízbe, és így át kell szívnod a vizen a füstöt , ezáltal megszűri a káros anyagoktól valamennyire. Az íze normális esetben kellemes, gyümölcs ízű. Nem normális esetben pedig olyan mintha nyalogatnál 1 darabka szenet. Ha az utóbbihoz lesz szerencséd, 1 életre el fog menni tőle a kedved mint nekem :D
3/9 A kérdező kommentje:
és nem fogok köhögni tőle, ha beszívom?
2010. júl. 29. 15:02
4/9 anonim válasza:
Hát én egyáltalán nem köhögtem viszont pl anyámék akik vagy 15 éve cigiznek ők meg majd megfulladtak tőle..
5/9 <b>Chuck Norris</b> válasza:
Én életemben 1 szál cigit nem szívtam még, de mikor először vízipipáztam semmi bajom nem volt tőle.
6/9 A kérdező kommentje:
kiváncsi leszek.. én dohányzom, szal majd meglátjuk, hogy fog tetszeni (:
2010. júl. 29. 16:10
7/9 <b>Chuck Norris</b> válasza:
Na mi volt, tetszett?
8/9 A kérdező kommentje:
igen köszi :) minden rendben volt és tök jól éreztem magamat! különleges élmény volt, ezentúl majd gyakrabban járok el! :)
2010. aug. 3. 15:40
9/9 anonim válasza:
Szia,
Én még soha életemben se nem fohányoztam se nem vizipipáztam.
Mit csináljak hogyan fujjam ki?
Milyen érzés?
leszivjam a tudombe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!