Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan kell vízipipázni?

Hogyan kell vízipipázni?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még dolgom pipával, holnap viszont tuti, hogy lesz, de nem igazán tudom, hogy mi fán terem, viszont dohányzom két éve. Milyen a pipa és hogy működik?
2010. júl. 29. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Az a lényege, hogy ugye amikor cigizel akkor először beszívod a szádba és utána letüdőzöd.. Na most a vízipipánál egyből szívsz egy nagyot mintha sóhajtanál egyet. Ennél jobban nem lehet elmagyarázni :D
2010. júl. 29. 15:01
 2/9 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
Megfogod a végét és szépen érzéssel ( finoman ) elkezded szívni. Azért hívják vizipipának mert a cső vége beleér a vízbe, és így át kell szívnod a vizen a füstöt , ezáltal megszűri a káros anyagoktól valamennyire. Az íze normális esetben kellemes, gyümölcs ízű. Nem normális esetben pedig olyan mintha nyalogatnál 1 darabka szenet. Ha az utóbbihoz lesz szerencséd, 1 életre el fog menni tőle a kedved mint nekem :D
2010. júl. 29. 15:02
 3/9 A kérdező kommentje:
és nem fogok köhögni tőle, ha beszívom?
2010. júl. 29. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát én egyáltalán nem köhögtem viszont pl anyámék akik vagy 15 éve cigiznek ők meg majd megfulladtak tőle..
2010. júl. 29. 15:05
 5/9 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
Én életemben 1 szál cigit nem szívtam még, de mikor először vízipipáztam semmi bajom nem volt tőle.
2010. júl. 29. 15:07
 6/9 A kérdező kommentje:
kiváncsi leszek.. én dohányzom, szal majd meglátjuk, hogy fog tetszeni (:
2010. júl. 29. 16:10
 7/9 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
Na mi volt, tetszett?
2010. aug. 3. 15:14
 8/9 A kérdező kommentje:
igen köszi :) minden rendben volt és tök jól éreztem magamat! különleges élmény volt, ezentúl majd gyakrabban járok el! :)
2010. aug. 3. 15:40
 9/9 anonim válasza:

Szia,

Én még soha életemben se nem fohányoztam se nem vizipipáztam.

Mit csináljak hogyan fujjam ki?

Milyen érzés?

leszivjam a tudombe?

2014. febr. 21. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!