Észrevettétek, hogy legtöbb dohányosnak van ilyenje?
Ezen az oldalon és élő beszélgetésekben is nagyon gyakran kiderül, hogy a dohányosoknak van legalább egy olyan idős rokonuk vagy ismerősük, aki 10-12 éves kora óta láncdohányos, és 100 év fölött még futóversenyre járt. Nagyon sok esetben van ellenpélda is, egy fiatalon meghalt tüdőrákos rokon/ismerős aki még csak nem is hallott a dohányzásról.
Nekem egyik sincs, akkor én nem lennék jó dohányos?
14 évig dohányos voltam, nekem van mindre példám...
Van anyai ágon nagypapám, aki 86 eves és füstöl mint egy gyárkémeny már 14 éves kora óta... ráadásul, 17-35éves koráig szénbányában dolgozott... + persze iszik is rendesen... egy orvosi csoda, hogy még él...
Első felesége 40 évesen halt meg tüdőrákban.
Apai nagyapám szintén szívta rendesen, 53évesen munka közben vitte el a szíve, az ő felesége (nagymamám) 91 éves és még szívja...
Én 14 év cigizés után letettem, de vannak furcsa viselkedései a tüdőmnek, nem lepődnék meg, ha én nem a matuzsálemi géneket örököltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!