A Camel cigik limitált kiadásai tényleg "csak" 999 Ft-ba kerülnek?
Figyelt kérdés
A NAV-os dohányárlistán a LEP 1,2 és 3 is annyi.2020. ápr. 23. 09:30
3/6 A kérdező kommentje:
Itt vannak a hivatalos dohányárak, és e szerint a Camel Filters és a Camel Blue LEP-ek ennyibe kerülnek. Jelenleg nem tudok elmenni dohányboltba megkérdezni, ezért kérdem.
2020. ápr. 23. 17:54
4/6 anonim válasza:
2. Vagyok mindegy holnap megnézem dohányboltba, mert érdekel maga a cig, hogy tényleg van-e ilyen. Majd leírom az árát.
5/6 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, megnézted? Köszi előre is
2020. ápr. 25. 00:29
6/6 anonim válasza:
2. Vagyok megnéztem két dohányboltba is, de még nem volt nekik készleten, beszéltem dohányboltossal, azt mondták, hogy még nem tudnak rendelni mert nincs még rajta a beszállító listáján. De hamarosan rajta lesz, mivel a nav árlistára is ezen a héten került fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!