Melyik vape használata hasonlít legjobban a cigarettához?
Köszönöm, leszokni nem szeretnék, ezzel hagyjatok, csak a kellemetlen szagoktól szabadulnék.
Próbáltam már párat, az élmény nagyon nem ugyanolyan. Nagyobb a szívóka, egyből tüdőre megy, nagyon sok füst, stb. Mindegy, hogy mennyi nikotint viszek be vele, ugyanúgy cigizek mellette, mert hiányzik. Valakinek jó tippje van?
(Fingom sincs, a vape-ekről, ez gondolom leesett, úgyhogy elsősorban olyanokat várok, amiket nem nekem kell összehegesztenem.)
Van olyan, ami nem egyből tüdőre megy, meg kicsi a szívókája. Én Joyetech exceed d19-et használok, egyszerű a használata, ennél még egyszerűbb a joyetech ego aio. függ a porlasztótól, hogy egyből tüdőre megy-e vagy sem. (Nem kell nagyon belemenni a témába, így, hogy használom, sem tudok róla túl sokat)
nekem bejött, mindkettőt használtam, az exceed szerintem jobb, egy fokkal bonyolultabb, de tök okés. úgy szoktam át, hogy még mellette cigiztem, mindig egyre kevesebbet, aztán már nem is hiányzott az analóg.
de az is lehet, hogy így se jönne be, érdemes kipróbálni azért ezt, lehet, hogy tényleg az a baj, hogy egyből tüdőre mentek, amiket próbáltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!