Marlboro vs Dunhill?
Na szóval az alábbi párok közül melyik a jobb cigi?
1.)Marlboro vs Dunhill
2.)Lucky Strike vs Camel
3.)Camel vs Pall mall
4. )Pall mall vs Lucky Strike
-Kiegészítő kérdés:Mi a véleményetek a magyarországi Lucky strike-ról.Egyszer vettem egy dobozzal Szerbiában.Az olyan átlagos volt nekem.Magyarországon milyen az íze?
1. dunhill,
2. camel,
3. pall mall,
4. pall mall
vicces lenne, ha a pall mall jobb lenne a lucky strikenál
a pall mall egy keleteurópai "olcsó" márka, kb 30 éve nem lehet amerikában kapni, a lucky strike meg egy mai napig világszerte híres cigi
ha szétbontod a pall mallban ilyen szürke 1 cm-es dohánydarabok vannak, a lucky strikeban meg rendes dohány szálak
1. Dunhill
2. Lucky Strike
3-4. Nem tudom, sosem szívtam Pall Mallt.
A Marlboro szerintem egy túlhypeolt márka és kicsit vegyszerízű, ezért nem szeretem annyira. A Camel finom, de valahogy túl száraznak találom. A Dunhill viszont kellemes aromás, csak kicsit sok az a szűrő szerintem. Nem tudom milyen a külföldi Lucky, magyarból a piros nem rossz.
Fekete Dunhill, piros és arany Marbi amiket próbáltam, Marbik valamiért nekem sem jöttek be, igazából pedig pont amiatt próbáltam ki mert sokan mondták, hogy nagyon jó, de maradtam a bevált Dunhillnél.
Amúgy amit már említettek, a szűrő picit erős rajta, de igazából annyiból ez em baj hogy tovább tart csak kicsit erősebben kell szívni mint az átlagos cigiket.
1.) Dunhill
2.) Lucky Strike
3.) Camel
4.) Lucky Strike
Az én véleményem:
1. Dunhill
2. Camel
3. Pall Mall
4. Pall Mall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!