Hogy szokjak le a dohányzásról?
Figyelt kérdés
Többször is próbáltam de párnap után nem bírtam tovább. Akinek van valami tippje írjon2020. márc. 5. 23:46
1/3 anonim válasza:
Fogod a cigit, öngyújtót, és kidobod a kukába. Onnantól kezdve nem gyújtassz rá többé. Ha úgy érzed muszáj szívni cigit, akkor kösd le magad. Menj futni, vagy egyél gyümölcsöt, vagy kezdj el tornázni, vagy moss fogat.
Cigiről leszokni csak ilyen drasztikusan lehet.
Tudom. 14 év napi 2 doboz cigi után így hagytam abba.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írta, nem ártalmas pótcselekvések. Illetve nekem még sokat segített a nikotin tapasz átmeneti használata. Amíg az rajtad van, nem lesz nikotin hiányod, csak a szokást kell legyőznöd.
3/3 anonim válasza:
Sportolj és hidd el, hogy megtudod csinálni mert te vagy az erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!