Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tanulási zavarom van, ezért...

Tanulási zavarom van, ezért lekéne szokjak a cigiről. Eddig nagyon megártott?

Figyelt kérdés

2 hónapja napi 3-4 szálat szívok. A tanulás nekem fontos és majd művészeti egyetemre szeretnék menni és így is nehezebben tanulok. Az egyetem meg ugye nehezzebb és legalább megpróbálni mennyire bírom. Csak be is kell jutni.

Még egyenlőre nem akarok leszokni, látok benne előnyt,amit nem osztanék meg ha nem baj.(de nem menőség. Mert nem az)

Ha folytatom nagyon megfog még ártani? Helyre áll minden ha leszokok, tudom,de majd.

2020. febr. 10. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
3-4 szál naponta az nem nevezhető dohányzásnak.
2020. febr. 10. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Semmi köze a tanuláshoz már általános 6.ota cigarettazom és szín 5-os voltam gimnáziumba egyetemen is nagyon jól teljesítek pedig én naponta 15 szálat szívok el kB.
2020. febr. 10. 15:26
 3/9 A kérdező kommentje:
De igenis hatással van rá.
2020. febr. 10. 15:35
 4/9 szamo77db ***** válasza:
72%
Nem tesz jót a cigi, ez biztos! Próbálj leszokni róla.
2020. febr. 10. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

A tanulásra szerintem sincs hatással. Sok orvos, tanár, mérnök is dohányzik, a diplomájukat pedig biztosan nem kaphatták volna meg ha annyira bezavar a cigi a tanulásba. Sétálj el egy egyetem előtt akkor amikor épp szünet van két óra között, rengetegen kint cigiznek.

Az, hogy rád rossz hatással van (szellemileg) az nem húzható rá mindenkire. Gondolom a 3-4 szállal nem vagy erős dohányos, simán lehet, hogy szédülsz 1-1 szál után, ami valóban nem tesz hozzá a tanuláshoz. Ezt viszont szerintem nem jelentheted ki, hogy a tanulás rovására menne a 3-4 szálad. Ha láncdohányos lennél és félóránként kattognál, hogy márpedig ki kell menned rágyújtani, nos úgy tényleg nem lehet hatékonyan tanulni.

2020. febr. 10. 18:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Növekedni fog a mennyiség azt màr érzem
2020. febr. 10. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Megfog ártani.
2020. febr. 11. 07:58
 8/9 szamo77db ***** válasza:
Mindig több és több kell. Erre gondolj. Talán most - hogy keveset szívsz - könnyebb lenne a leszokás. Drukkolok neked!
2020. febr. 11. 12:11
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

Itt nem az a kérdés, hogy a tanulásra mennyire van hatással, hanem az, hogy QRVÁRA egészségtelen. Itt kellene kezdeni elgondolkozni a problémán.

Egyébként iszonyat a helyesírásod, kedves Kérdező, vagyis már most megártott :) :) :)!

2020. márc. 10. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!