Tanulási zavarom van, ezért lekéne szokjak a cigiről. Eddig nagyon megártott?
2 hónapja napi 3-4 szálat szívok. A tanulás nekem fontos és majd művészeti egyetemre szeretnék menni és így is nehezebben tanulok. Az egyetem meg ugye nehezzebb és legalább megpróbálni mennyire bírom. Csak be is kell jutni.
Még egyenlőre nem akarok leszokni, látok benne előnyt,amit nem osztanék meg ha nem baj.(de nem menőség. Mert nem az)
Ha folytatom nagyon megfog még ártani? Helyre áll minden ha leszokok, tudom,de majd.
A tanulásra szerintem sincs hatással. Sok orvos, tanár, mérnök is dohányzik, a diplomájukat pedig biztosan nem kaphatták volna meg ha annyira bezavar a cigi a tanulásba. Sétálj el egy egyetem előtt akkor amikor épp szünet van két óra között, rengetegen kint cigiznek.
Az, hogy rád rossz hatással van (szellemileg) az nem húzható rá mindenkire. Gondolom a 3-4 szállal nem vagy erős dohányos, simán lehet, hogy szédülsz 1-1 szál után, ami valóban nem tesz hozzá a tanuláshoz. Ezt viszont szerintem nem jelentheted ki, hogy a tanulás rovására menne a 3-4 szálad. Ha láncdohányos lennél és félóránként kattognál, hogy márpedig ki kell menned rágyújtani, nos úgy tényleg nem lehet hatékonyan tanulni.
Itt nem az a kérdés, hogy a tanulásra mennyire van hatással, hanem az, hogy QRVÁRA egészségtelen. Itt kellene kezdeni elgondolkozni a problémán.
Egyébként iszonyat a helyesírásod, kedves Kérdező, vagyis már most megártott :) :) :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!