Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzásról nehezebb...

A dohányzásról nehezebb leszokni mint a heroinról?

Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.
2020. febr. 9. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
határozottan nem.
2020. febr. 9. 23:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem valószínű hogy találok valakit itt aki mindkettőről leszokott, de hátha.
2020. febr. 9. 23:42
 4/9 anonim ***** válasza:
A dohányzásról valóban nehéz leszokni, de nem hiszem, hogy olyan durva lenne a helyzet mint a heroinnál.
2020. febr. 10. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nem heroinozok:DDDD De cigiről elég nehéz. Nekem most 10 nap elteltével erősödnek fel a tünetek, minden hülyeséget csinálok hogy ne gyújtsak rá. A dohányzást tudom hogy egy átok. De ahogy láttam még a suliban régen egy két drogos, ² evig azt hajtotta hogy majd leszokik, de az kokaint meg minden ilyen hülyeséget tolt. Biztos nehezebb leszokni arról, látszott rajta mindig mikor volt benne anyag mikor nem.
2020. febr. 10. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
A cigiről nem nehéz leszokni, csak akarni kell.
2020. febr. 11. 07:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Heroinrol nehezebb
2020. febr. 12. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a heroin fizikai fájdalommal jár leszokásnál és kb beleőrülhetsz a ciginél meg sok ember egyik napról a másikra leteszi ezért nem is értem hogy jutott eszedbe hogy nehezebb lenne a cigi
2020. márc. 4. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Cigiről leszokás csak arat kérdése viszont heroinnál ha egyedül csinálod bele is halhatsz
2020. ápr. 15. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!