Szerintetek le kellene szoknom a dohányzásról, vagy még ráérek?
Figyelt kérdés
Másfél - két hetente füstölök el egy dobozt.
A probléma, hogy lassan 10éve és 24éves vagyok
Társalogni, buliban pihenni, alkohol mellé szinte elengedhetetlennek érzem. És nem tudom meggyőzmi magamat, hogy sürgősen le kellene szoknom.
2019. dec. 15. 00:13
1/7 anonim válasza:
Mi a kérdés? A tüdődet már így is rendesen egy életre hazavágtad, ugyanis szerencsétlen megérni sem tudott normálisan ha 14 évesen elketdted.
2/7 anonim válasza:
Minél előbb szoksz le, annál jöbb. Később csak még nehezebb lesz.
3/7 anonim válasza:
en azt mondom szokj le hid el semmi ertelme az egesznek,attol meg ember maradsz ha nem dohanyzol,en is 24 evesen hagytam abba ma 60 elmultam es sosem gyujtotam ra
4/7 anonim válasza:
Ez már így is nagyon gáz. Ha nem akarsz életre szóló tüdő vagy érrendszeri károsodást azonnal hagyd abba
5/7 anonim válasza:
Ha abbahagyod hosszútávon jobban jársz.
6/7 anonim válasza:
Ne tedd le... Ha nem akarod úgy sem tudod letenni... És a kérdésből látszik hogy nem akarod letenni
7/7 anonim válasza:
Anyám 14 évesen kezdte és már 26 éve dohányzik. A külsején látszik meg inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!