A dohányzásról való leszokás után mennyi idő elteltével voltatok úgy, hogy már egyáltalán nem sóvárogtok a cigaretta után?
Tkp. akkor szoksz le a dohányzásról, amikor már álmodban sem akarsz rágyújtani.
Nem beszélve a környezetedről.Rossz az illata a ruhának, bőrnek,hajadnak. Ez főleg a nők körére érvényes. Hogy akarnak munkát vállalni kulturált környezetben, ahol nem elfogadott az ilyesfajta megjelenés, illatfelhő. A pacsuli nem fedi el, csak időlegesen, az is irritálhat másokat. Nem kell rászokni és kész.
Én egy gyerekes csellel szoktam le, mert sajogni kezdtek elöl a fogaim, és tudtam, hogy elhal bennük az ideg a nikotintól, és megbarnulnak belül.
Kell naponta tornázni, kell hashajtót szedni.
Nem szabad cigre gondolni sehogy se.
A csel: vettem mindenféle vitamint, nyomelemet, táplálék kiegészítőt. Amikor hiányérzetem támadt, azt kezdtem gondolni, hogy én most ennék mondjuk A-vitamint, ez hiányzik nekem. Így végigettem az ábécét naponta fél évig. Nem érdekelt a cigi ezután, de nagyon büszke voltam magamra. A dohányzás jó dolog, de nem lehet túl sokáig csinálni, mert benyújtja a számlát. Ötvös Csöpi még a Pogány madonnában is rágyújtott, két filmmel később már szarul nézett ki, élt 67 évet, a balatoni jó levegő ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!