Ki tud rajtam segíteni?
Minden fejben dől el,neled kell döntened tudom ez nehèz,de nekem is ìgy sikerült..
Vagy ha ìgy nem megy làttam a dohànyzòhelyeknèl telefonszàmot ès azt fel lehet hìvni segìtsègèrt..Sok sikert
Főleg te magad. A többi már csak rizsa.
(Amikor nem akartam leszokni a nyugtatókról, 5 orvos se tudott leszedni róla, loptam, csaltam, hazudoztam. Amikor fejben eljutottam addig, hogy le akarok szokni, voilá minden segítség nélkül sikerült. Pedig a nyugtató egy hangyányival macerásabb cucc, mint a cigi.)
HA leakarsz szokni akkor letudsz , csak akarni kell.
Én is nagyon erős dohányos voltam de akartam és sikerült is. Persze nekem ott volt apám példája, az is saját magától szokott le és ezt mondta is.
Napi 2 dobozt hagytam el és szinte semmi nehézséget nem okotott, sőt egy nagy fokú könnyebbség volt hogy én már nem szívom és ez napról napra jobb érzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!