Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért fáj a torkom elektromos...

Miért fáj a torkom elektromos cigaretta után?

Figyelt kérdés

Már kipróbáltam mindent, 70PG től 30 PG ig, 0 tól 6 mg nikotinig de mindig ott van ez a torokfájás, kiszáradás (pedig most direkt sokat iszok emiatt vagy 3 litert!) és így is fáj és beteg is vagyok, voltam lázas is pár hete :(

De nem fogok vissza váltani sima cigire, undorító!

Volt valakinek hasonló tapasztalata? Mi lehet a gond?

2019. dec. 10. 19:45
1 2
 11/12 anonim válasza:
Sajnos pontosan ugyanezek a tüneteim vannak, 2 hete tettem le a hagyományos cigit (sok év után) és tértem át az ecigire,az lenne a kérdésem találtál valami megoldást rá? MTL használom már csak 10 W-on,most feltettem egy DL drip tipet amin tágabb a lyuk és talán nem meleg annyira a gőz,de már kb. hangom sincs úgy berekedtem,meg a torkom is fáj. Mivel most jövök le a cigiről 12-es nikotinos likvidem van jó minőségű (maximum smoke),de még ezt is kevésnek érzem,viszont a torkom és a hangszálaim teljesen kikészíti. Köszi ha válaszolsz, Üdv.
2021. júl. 27. 07:36
 12/12 Bogar2006 válasza:
Nekem is fáj a torkom az elektromos cigitől! A létező összes e-cigit kipróbáltam és ez mindig vissza térő dolog. Egy-két napig szívom és begyullad a torkom tőle a hangom is elmegy. Abba hagyom akkor másnapra, harmad napra elmúlik. Olyankor félre teszem, majd újra eszembe jut elő veszem és újra kezdődik minden! Van egy fiók amiben ott pihen egy csomó féle e-cigi nekem egyik sem vált be mindegyiktől megfájdul a torkom.
aug. 20. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!