Ecigi vagy IQOS? Pro / kontra érvek?
(Az hogy egyik sem az nem játszik).
Régebben Ecigiztem , de mindig visszatértem 1-2szál rendes cigihez.
IQOS soha.
Ecigi, az iqos büdös, szar, és ugyanolyan kàros. Ez nem leszokàs segítő eszköznek találtàk ki, ez csupán a Philipp Morris visszavàgàsa volt az elektromos cigarettàra. Semmire nem jó. Még hülyén is néz ki.
Az elektromos cigarettàval viszont én, a párom és a családban is pár ember már leszokott. És senki nem pár szálat szívott naponta, hanem kemény 1,5-2 dobozzal. Én most is használó vagyok, de már nem bírok egy teljes cigit elszívni. Liquidet kóstolgatni nagyon szeretek, de van, hogy 1-2 napig alkalmam sincs használni, szóval tudom hanyagolni. Aki elektromos cigarettával nem tud leszokni az nem is akar. Megfelelő nikotin kell, megfelelő készülék és jó minőségű liquid, meg jó tanàcsok, amit dohányboltból nem kap meg senki, egyiket sem.
"elpárologtatja a kátrányt"
2es, lehet, hogy nem a Portfólión kellene erről tájékozódni. Eddig az összes cikkben amit olvastam keverik a szezont a fazonnal, összemossák az e-cigit és a párologtatást. Eddig semmi negatív hatása nem derült ki a párologtatásnak. Arról világosíts már fel kedves második, hogy ha nem ég el a cigaretta papír (ami ugye köztudottan a CP-ben van), sőt a papír és a dohány között még egy alu réteg is van, akkor mégis hogyan párologna kátrány 300 fokon? :D Csak kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!