Miért fáj a torkom elektromos cigaretta után?
Már kipróbáltam mindent, 70PG től 30 PG ig, 0 tól 6 mg nikotinig de mindig ott van ez a torokfájás, kiszáradás (pedig most direkt sokat iszok emiatt vagy 3 litert!) és így is fáj és beteg is vagyok, voltam lázas is pár hete :(
De nem fogok vissza váltani sima cigire, undorító!
Volt valakinek hasonló tapasztalata? Mi lehet a gond?
PG allergia is lehet, magasabb VG tartalmú liquid kell, viszont ehhez olyan készülék is ajánlott. Lehet neked a max a 10% körüli PG, ami még nem csesztet. (Ezt kb 100VG alaplé + PG-ben oldott aroma kombinációja adja.)
Persze azt se tudjuk, hogy mtl vagy dl-es vagy-e.
Cseréltem porlasztót de más ohm-os és ezt nagyobb levegőlyukon használom. Amúgy szerintem az volt a baj, hogy túl szűk volt a lyuk mivel tegnap próbáltam ezt is 1 vagy fél lyukkal és ma fájt, szóval erre jötte rá...
A szárazság megmaradt de már úgymond nem fáj csak ritkán.
Amúgy MTL és 12-18W Próbáltam 30PG-vel is és semmi változást nem éreztem. Egyedül ez a levegőbemenet, hogy mennyire kapar vagy erős a különbség és ezt tudnám indoknak felhozni. Még tovább kísérletezek de úgy tűnik (ha erre van bármilyen logikus magyarázat, mivel nem raknák rá ezt a nagyon szűk levegőzést ha káros lenne vagyis mindenkinek fájna, lehet csak nekem nem bírja a torkom vagy nem tudom) de leírom a tapasztalataimat hátha másoknak is van hasonló és igaziból azt tudom javasolni, hogy próbáljanak ki mindent de kitartóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!