Az ecigi gőz bennmarad a szobában?
Figyelt kérdés
Szóval egy ideje sikerült leszoknom a dohányzásról és azóta elektromos cigit használok, és a kérdésem az az, hogy mennyire marad bent vagy érződik az ecigi gőz egy szobában ahol nem szellőztetek?2019. okt. 21. 16:03
1/3 anonim válasza:
Csodálatosan bennmarad... Leülepszik egy idő után, de azért egy darabig látszik. Egyik reggel éppen indulnom kellett, de ugye elcigizgettem az időt és elfelejtettem kinyitni az ablakot, de mire hazaértem, addig semmi nyoma nem volt.
2/3 A kérdező kommentje:
De a szaga is? És ha igen az mennyi ideig?
2019. okt. 21. 16:18
3/3 anonim válasza:
Titkolod anyu, apu elől, vagy miért fontos ez?
Én is szívtam "titokban" otthon. Kinyitottam az ablakot és làm, nem maradt bent, az illatot meg kimagyaràztam. Óràkig nem marad bent a gőz, ha csak nem óráig szívod megàllàs nélkül, az illat meg nem feltűnő szerintem, ez nem füst amit nem bírsz majd kiszellőztetni. Percek alatt szètterül és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!