Igaz hogy csak négy hétig kell, ki bírni hogy nem gyujtok rá? (Dohányzás leszokás)
Én egy 17-éves fiú vagyok és majdnem 2-éve hogy rendszeres dohányos vagyok, nagyon szeretnék még nőni de csak ugy repülnek a kósza hírek, hogy ha dohányzom akkor nem növök. Szerintetek ez igaz hogy van hatással a dohányzás a fejlődésre?
Igazából ezért is akarom abba hagyni a dohányzást, hogy nöjjek még, de az is el gondolkoztato hogy 17-évesen már nem fogok nőni, 15-éves korom óta pár centit nőttem, vannak olyan barátaim akik ugyan ugy voltak mindt én, aztán 18-évesen jóval magasabbak lettek.
Én magasságilag ki szeretném hozni magamból a maximumot. Mit kellene tennem?.
17 évesen már kvázi mindegy. Kismamákra és gyerekekre veszélyes, hogy a fejlődést gátolja.
Zavarjon inkább az, hogy:
-egy csomó pénzt elb---szol rá,
-hosszú távon potenciaproblémákat okoz,
-büdös leszel (a nem dohányos lányoknak/fiúknak ez nem tetszik),
-minden reggel úgy fog kelni, hogy egy adag turhál felkrákogsz, a lépcsőn meg már fiatalon ki fogsz fulladni
-meg úgy mellesleg baromira rákkeltő
Lehet, hogy van hatása a fejlődésre annyiból, hogy vannak dohányosok, akik evés helyett is cigiznek (csökkentheti az étvágyat), ezért nem jutnak elég tápanyaghoz, plusz egyes vitaminokból többre van szüksége a szervezetednek, ha dohányzol.
De legjobb, ha kipróbálod, rád milyen hatással van, ha leszoksz. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!