Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan lehet a leggyorsabban...

Hogyan lehet a leggyorsabban leszokni?

Figyelt kérdés
20éves lány vagyok, jelenleg van egy kapcsolatom 4honapja vagyunk egyutt a párommal es o mindig megjegyzi hogy mennyire zavarja a szag amit teljesen megértek mivel o soha nem dohanyzott maximum kipróbálta. Szeretné ha leszoknék, és én is leszeretnék szokni. Hogy oszinte legyek mar sokszor hanyingerem van a cigitol es nem is kívánom. Meg persze őt figyelembe véve is jo lenne leszokni. Regen egy doboz 1-2napig tartott. Viszont most nemreg 1hetig egyutt voltunk a párommal es akkor volt hogy ra sem gyujtottam. 3szalat szívtam el 1het alatt. Az utóbbi napokban pedig 1-2szalat szívok el azt is csak muszajbol tudom hogy sok akarat kell hozza es ugy erzem meg is van de mindig be csúszik az az 1-2szal.. ennek hogyan vessek veget? Koszonom a valaszokat
2019. okt. 7. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kitűzöl egy napot, pl. október 23, attól a naptól nem gyújtasz rá, minden cigis tárgy (gyújtó, hamuzó) menjen a kukába, ha maradt cigid azt is kidobod. Rendbe rakod fejben hogy erős vagy, menni fog, muszáj, mert mindenkit zavar, nem kívánom, és kinyírhat. Méregtelenítő és citromfű tea segíthet átvészelni a leszokást. Ha durva elvonási tüneteid vannak akkor nikotin tablettát lehet szedni és csökkentsd fokozatosan a nulláig, de akkor se gyújts rá. Akarat-akarat! Sok sikert, menni fog!
2019. okt. 7. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Sportolj valamit.
2019. okt. 7. 20:18
 3/6 qkker1 ***** válasza:
100%

20+ év dohányzás után elhatároztam, hogy leteszem.

Semmi más nem kell, csak akaraterő!

2019. okt. 7. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

2017ben kezdtem el dohányozni kisebb-nagyobb szünetekkel. 2018 októberétől pedig naponta. Ez tartott 2019 augusztusáig. Nem tudom összeszámolni hány dobozt lőttem el, de rengeteget, főleg nyáron a buliszezonba. Általában 1 doboz 1 estét bírt ki. Utána éreztem a tüdőmet, hogy nehezen veszem a levegőt stb. A hosszú piros marlbit elszívtam kb 2 perc alatt, aminek már csak a felétől is megszédültem és nem tudtam végigszívni.

Nos a megoldás egyszerű, kidobtam az öngyújtómat, a maradék cigimet és nem mentem el a baráti társasággal egy ideig sehova, mert tudtam, hogy ha ott leszek rá fogok gyújtani. Most közel 2 hónapja tiszta vagyok. Néha rám tör az érzés, hogy vegyek cigit, de drága is piszokul. Inkább elengedtem.

Sok sikert neked is!

21F

2019. okt. 8. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Ha lenne párom, érte bármikor leszoknék.
2019. okt. 8. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

Csak akarat kell hozzá semmi más. Én is vagy 20 évig szívtam és már két doboz is kevés volt.

Letudtam tenni, egyik napról a másikra.

2019. okt. 9. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!