Könnyebb leszokni, ha valaki átáll másik fajta cigire, amit nem szeret annyira?
Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 11:09
1/5 anonim válasza:
Persze. A legjobb, ha olyant választasz, hogy behánysz tőle.
2/5 anonim válasza:
Milyet szívsz és milyenre akarsz átállni?
3/5 Ruszóné válasza:
Nem gondolom h így lelehet szokni mivel ahhoz is hozzászoksz a nikotin pedig ugyanugy a szerveztedbe jut. Döncsd el hogy leakarsz szokni és lefogsz.Nincs olyan amit egy ember elhatároz ne tudna véghez vinni.igaz kaptam erőt hozzá és folyamatos buzdítást 4 éve lassan hogy leszoktam.sokkal jobb nélküle.hála istennek!!!!
4/5 anonim válasza:
Attól nem fogsz leszokni... Az adag csökkentéssel sem... Érdemes kitűzni egy napot... De ne úgy hogy holnaptól... Akár 1 hónap múlvára hogy na én szeptember 21 től nem dohányzom... Vettem egy csomag nikotin tapaszt aznap reggel feltettem és azóta sem dohányzom...
5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, már eldöntöttem 4x, és "le is szoktam". A legrövidebb idő 1 év volt, a leghosszabb 4 év. Sajnos pillanatok alatt vissza tudok szokni, 1 évvel ezelőtt is ez történt. Olyan jó lenne, ha lenne olyan cigi, amiből ha elszívok párat egy gyengébb pillanatomban, nem esnék vissza a függőségbe viharos gyorsasággal... Most valahogy az elhatározás sem megy, hogy abbahagyom, csak halogatom :(
2019. aug. 17. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!