Van aki csinálja ezt?
Figyelt kérdés
21/F
16-17 éves koromig dohányoztam. De most az utóbbi időben újra nagyon megkívántam. Helyette fahéj rudat kezdtem el rágcsálni mindig amikor előjön belőlem az érzés. Napi 1 vagy 2 fahéj rúd elfogy. Nem káros ez rám?
2019. szept. 13. 14:28
1/9 anonim válasza:
Nagy mennyiségben káros a fahéj. Károsítja a májat és sárgasághoz vezethet. Naponta egy teáskanálnyi max másfél ami ajánlott. Kis mértékben rendkívűl egészséges.
2/9 BRUTAL TV válasza:
Akkor inkább ropizz vagy rágcsálj valami magot:szotyi stb
3/9 A kérdező kommentje:
De ez annyira filinges és eszméletlenül élvezem ezt a csípős jellegzetes ízt.
Akkor ha mondjuk napi fél rúd az úgy oké?
2019. szept. 13. 15:27
6/9 anonim válasza:
16-17 éves korodig dohanyoztál??? 😂😂😂 vajon mióta? 7-8 éves korod óta? 🤣🤣 rágcsalj gyömbért az is csíp és attól nem lesz bajod
7/9 A kérdező kommentje:
Elkezdek pipázni, de nem dohányt hanem Martilaput tömök bele. Utána olvastam és összességében nem írják hogy egészségtelen lenne sőt, egészséges is.
Van aki csinálja így? Szívesen várok tapasztalatokat ha van vkinek.
2019. szept. 13. 23:05
8/9 BRUTAL TV válasza:
# 7
Tehát te már eldöntötted hogy egészséges.
Akkor szívjad...mi a fsznak teszed fel ide a kérdésedet ?!
Remélem elvisz a meszes ember.
9/9 anonim válasza:
Ha égéstermèket szívsz nem lehet egészsèges, de ha szerinted az, akkor hajrá! Én maradnèk a fahèjrúdnàl a helyedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!