Ki hogyan tudta letenni a cigit?
Sziasztok.
Kíváncsi lennék hogy aki 10-20-30 évet végig napi szinten cigizett, hogyan tudta lerakni? ( gondolok itt például: nikotin tapaszra, vagy csak egy erősebb motivációt adó dologra)
Arra is kíváncsi lennék hogy mennyi ideig tartott mire ténylegesen lerakta, és már nem zavarja hogyha körülötte rágyújt valaki.
Azért érdekelne mert, én 19 éves vagyok 1hónapon belül 20, és 12 éves korom óta cigizek mivel "menőzésből" kezdtem el ezért szépen lassan rá is szoktam. És már most ott tartok hogyha ezeknek az embereknek sikerült ( aki 10-20-30 évet végig cigizett) akkor nekem is fog. Ezért érdekelne a ti módszereitek.
Kelleni fog ez: [link]
Háziorvossal írass fel Champix-et,ha szükséges.(Attól függ,mennyit szívsz naponta.Nekem napi 30 szál elment,magam töltötte kapadohányból.)Tapasz,rágó,tabletta szart se ér,próbáltam.(20 évig szívtam.) Kell valami komoly motiváció.Az első nap rossz lesz.Nem kibírhatatlan/elviselhetetlen/borzasztó,stb,de nagyon kényelmetlen.(Próbáld meg átaludni a nagyját.A szervezeted akkor is tisztul,ha nem vagy tudatodnál.)Igyál sok vizet.Mikor rádjön a cigizhetnék,igyál egy kortyot.Az első napon 8 litert ittam meg. Ha szeretnél rágyújtani,jusson eszedbe,a sóvárgás akkor is elmúlik pár perc alatt,ha nem gyújtasz rá.Viszont,ha elszívsz "csak egy" cigit,kívánni fogod a következőt.
Abbahagyni nem nehéz,de mindenképp olvasd el a könyvet.(Nem hosszú.)Mindenki képes leszokni.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!