30 évesen,10 év dohányzás után nem késő letenni a cigit?
Figyelt kérdés
Már pár napja érlelődik a gondolat, mert a lányom (7 éves) megkért, hogy ne cigizzek többet, mert fél, hogy beteg leszek.
Életmódváltást tervezek.. :)
2016. ápr. 15. 20:27
1/15 anonim válasza:
Miért lenne késő? Annál jobb minél hamarabb. Mondjuk nagymamám már több mint 60 éve dohányzik, és nincs baja tőle.
2/15 A kérdező kommentje:
Terhesség alatt nem dohányoztam!
A kérdés inkább arra irányult volna hogy van e esély újra egészségesnek lenni? Nyilvan a tüdőm már nem lesz a régi.
2016. ápr. 15. 20:32
3/15 anonim válasza:
Sosem késő letenni a cigit. :) Btw nagyon cuki, hogy a kislányod miatt abbahagynád. :3
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi, zöld pacsi! :)
2016. ápr. 15. 20:33
6/15 szamo77db válasza:
Jobb későn, mint soha! Tedd le a cigit!
7/15 anonim válasza:
Ne butáskodj, kérdező, miért lenne késő? Tényleg nagyon cuki a kislányod, hogy ilyet kér :-) Nekem az ofőm mesélte, hogy gyakorlatilag őt is a lánya szoktatta le (de már nagyobb volt), mert zavarta a füst a lakásban és először megkérte, hogy az egyik helyiségben ne gyújtson rá, aztán hogy a másikban se, és így tovább - a végére meg leszokott :-)
8/15 Alain Delon válasza:
Az egyik leghasznosabb közhely, hogy a dohányzást sosem késő abbahagyni.
9/15 A kérdező kommentje:
Jelenlétében soha nem szívom, lakásban sem, mert az engem is zavar :)
Van esetleg valami tipp, hogyan menne könnyen? Sokat szívok, napi fél doboz, és igen, mindig tisztában voltam vele hogy káros, de a gyermekem miatt mostmár félek, pláne hogy ő kéri és miatta :) 1x tettem le, egyik napról a másikra..amikor pozitívat teszteltem.
2016. ápr. 15. 21:56
10/15 anonim válasza:
Ne menj trafikba. Ne fogadj el cigit. Az 1-2 hetes elvonási tüneteket meg viseld el (ha már az adóterheket is elviseled, ez nem lesz nehéz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!